• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. august 2011 - Hyundai

Premiere på i40 og Veloster

Oplev i40 og Veloster til åbent hus i weekenden

Oplev de to nye modeller i40 og Veloster, når Hyundai holder åbent hus i weekenden 27.-28. august. Oplev de to nye modeller i40 og Veloster, når Hyundai holder åbent hus i weekenden 27.-28. august.

Hyundai

Hyundai i40 og Veloster
Nu byder Hyundai velkommen til Danmarkspremiere på den længe ventede og meget omtalte Hyundai i40 Hyundai’s nye, stærke bud på en topmoderne familie- og firmabil.  Vel at mærke til en pris fra 299.995 kr.  Men ikke nok med det. Til feinschmeckeren med mod på banebrydende design præsenterer Hyundai nu også den unikke coupé Hyundai Veloster for danskerne. Begge biler kan opleves hos Hyundai’s 65 forhandlere landet over i weekenden den 27. – 28. august.

Hvornår kan vi se og prøvekøre den nye Hyundai i40? Det spørgsmål er landets 65 Hyundai-forhandlere blevet stillet af kunder og andre interesserede adskillige gange det seneste halve år. Forventningerne til den nye Hyundai i40 er nemlig tårnhøje blandt landets bilkøbere, og nu er der godt nyt til de mange interesserede. I weekenden den 27. – 28. august byder landets Hyundai-forhandlere velkommen til Danmarkspremiere på Hyundai i40 og Hyundai Veloster. Og der er i den grad noget at se frem til:

Find din næste Hyundai her på Bilpriser.dk

Hyundai i40 til 299.995 kr.
”Hyundai i40 er en smuk stationcar, hvor design, køreegenskaber og funktionalitet går op i en højere enhed. Med en omfattende udstyrsliste som standard, fremragende brændstoføkonomi og særdeles konkurrencedygtige priser fra 299.995 kr. er jeg helt overbevist om, at Hyundai i40 vil tage markedet for familie- og firmabiler med storm,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Bil Import A/S.

Hyundai i40 kommer i tre imponerende udstyrsniveauer: Comfort, Style og Premium. Hertil kommer mulighed for tilkøb af en masse lækre features alt afhængig af lyst og behov. Hyundai i40-motorprogrammet består af to benzinmotorer, 1,6 og 2,0 liter med henholdsvis 135 og 177 hestekræfter og to dieselmodeller, begge på 1,7 liter, med henholdsvis 115 og 136 hestekræfter.  Blandt andet via en energibesparende 6-trins gearkasse er CO2 -udledningen helt nede på 113 g/km., og brændstofforbruget ved blandet kørsel efter EU-norm er 23,3 km/l. Ganske enkelt imponerende for en bil af denne størrelse.

Hyundai Veloster for feinschmeckere
Samtidig med Danmarkspremieren på Hyundai i40 præsenterer landets Hyundai-forhandlere også den banebrydende coupé Veloster, der med sit unikke design, den nyeste teknologi og mange udsøgte detaljer i den grad appellerer til feinschmeckeren, der ikke er bange for at skille sig flot ud på vejen.

”Hyundai har præsteret en på én gang elegant, praktisk og helt ny type sportscoupé, som jeg glæder mig til at introducere på det danske marked. Med Hyundai Veloster får man ikke bare en velkørende coupé, der vil begejstre med sine mange sporty egenskaber. Man får også en bil, der vil vække opsigt med sit banebrydende design. Samtidig adskiller den sig fra traditionelle coupéer, bl.a. gennem sin unikke tre-dørs-konfiguration, som omfatter en dør i førersiden og to døre i passagersiden, der giver let adgang til bagsædepassagererne,” siger Niels Rønnebech.

Veloster med 140 hk
Hyundai Veloster introduceres med den nye, effektive 1.6-liters firecylindrede GDI benzinmotor med 140 hk og direkte indsprøjtning, der både sikrer køreglæde, kraftoverskud og sund brændstoføkonomi. Hyundai Veloster kommer i tre imponerende udstyrsniveauer, eksempelvis panoramasoltag, læderkabine, navigation, nøglefri betjening, 18” alufælge og premium lydsystem.

Hyundai’s unikke ”5 Års Triple Garanti” følger naturligvis med i handskerummet på den nye Hyundai i40 og Veloster. Garantien giver 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, 5 års fuld vejhjælp i Danmark samt et tilbud om et årligt sundhedstjek i 5 år til 0 kr.

Interesseret i leasing? Se leasingoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.