• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. september 2011 - Volkswagen

Premiere på Tiguan i DK

Volkswagen afholder stort Åbent Hus-arrangement d. 10.-11. september.

Tiguan kan sammensættes så den matcher dit helt personlige behov og den starter allerede ved 365.990 kr. Tiguan kan sammensættes så den matcher dit helt personlige behov og den starter allerede ved 365.990 kr.

Volkswagen

En fuldendt SUV
Tiguan er kommet til landet. Og det er en helt ny kvalitet man vil opleve i den nye Tiguan. Med et brændstofforbrug på 18,9 km/l, takket være de sparsommelige men stærke TDI-motorer. Et design, der leder tankerne hen på Touareg, udstyret med start-stop-system, med gode allroundegenskaber, 1510 l bagagerumsplads og som kan trække op til 2.500 kg, har Volkswagen på alle måder skabt en fuldendt SUV.

En bil - to verdener
Volkswagen har designet Tiguans frontparti helt nyt. Som eneste bil i segmentet kan Tiguan bestilles enten som on-road version eller off-road version. De to varianter adskiller sig bl.a. optisk ved deres forskellige tilkørselsvinkler på hhv. 18 grader eller 28 grader.

Find brugt Tiguan her på bilpriser.dk

Hightech for en sikkerheds skyld
Med den nye Tiguan får man også mulighed for at tilvælge en række nye assistentsystemer, bl.a. træthedsregistreringssystemet, der skal forhindre, at man falder i søvn bag rattet og som er standardudstyr fra udstyrsniveauerne Sport&Style og Track&Style. Hertil kan man nu også vælge det kamerabaserede Dynamic Light assist og systemet, der holder bilen på ret kurs: Lane Assist. Hertil har Tiguan også fået det roste XDS, et elektronisk pærredifferentiale, der fordeler kræfterne på hjulene optimalt og giver dermed bilen optimal køredynamik.

Fra 110 til 210 hk
Volkswagen har sammensat motorprogrammet på Tiguan på ny og har tilføjet to nye motorer, begge TSI-motorer med hhv. 1,4 l og 160 hk og 2,0 l og 210 hk. Samtidig er den populære 2,0 l TDI med 140 hk blevet optimeret med start-stop-system og kører dermed endnu længere på literen. Volkswagen tilbyder også den kraftige 2,0 l turbodiesel med 170 hk til Tiguan. Den nye Tiguan vil som noget nyt også blive tilbudt med Volkswagens populære 7-trins DSG-gearkasse.

Sparsom selv med 4WD
Samtlige Tiguan, der tilbydes i BlueMotion Technology-versioner og dermed både har start-stop-system og genvinding af bremseenergi kører endnu længere på literen end i forgængeren. Fx formår den firehjulstrukne 2,0 TDI med 140 hk at køre hele 17,2 km/l. Vælger man samme motor med 2WD, kører man hele 18,9 km/l i gennemsnit. Det gør Tiguan til en af de mest sparsomme biler i SUV-segmentet. Har man ikke det store off-road behov tilbyder Volkswagen den nye Tiguan med træk på forhjulene: 1,4 TSI med 122 eller 160 hk fås begge som forhjulstrækkere ligesom de to TDI-motorer med 110 og 140 hk. Den nye Tiguan fås med de nævnte  1,4 TSI-motorer med hhv. 122 og 160 hk samt en TSI 2,0 med 210 hk, og tre versioner af 2,0 TDI med  hhv. 110, 140 og 170 hk.

Volkswagen har naturligvis udstyret den nye Tiguan godt fra start. Standardudstyret på Trend & Fun omfatter bl. a. aircondition, autohold-funktion, fartpilot, elektrisk indstilling af sidespejle med varme, 12 V stik i bagagerummet og 16" fælge. DK-pakke med to-zonet klimaanlæg, sædevarme og opvarmede sprinklerdyser fås til 10.000 kr.. Teknikpakken med bl. a. regnsensor, automatisk nedblænding af bakspejl og parkeringshjælp fås ligeledes til 10.000 kr.

Interesseret i leasing? Se leasingoversigten på Bilpriser.dk

Merprisen fra Trend & Fun til Track & Field, der er offroad-udgaven med en let modificeret front og beskyttelsesplader under bunden, der gør den terrængående er på 10.000 kr. For det beløb får du bl.a. 16"  alufælge, offroad-køreprogram og
dæktryks-kontrol.

Op til Sport & Style, der er den mest luksuriøse onroad-version, er der 20.000 kr., men her får du bl. a. 17 " alufælge, sportssæder, sportsundervogn, træthedsregistrering, tonede ruder bag og tagræling i alu-look.

 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.