• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. september 2011 - FDM

Få benzinprisen på mobilen

Ny app viser vejen til det billigste benzin.

Nu bliver det endnu lettere at finde frem til den billigste benzin. FDM har lavet iPhone app af den populære hjemmeside benzinpriser.dk. Nu bliver det endnu lettere at finde frem til den billigste benzin. FDM har lavet iPhone app af den populære hjemmeside benzinpriser.dk.

FDM

Spar på de dyre dråber
Høje benzinpriser og udsigten til at kunne spare mest muligt på listeprisen har i mange år fået bilisterne til at tjekke hjemmesiden www.benzinpriser.dk, inden bilen blev tanket. Men nu bliver det endnu lettere at få og indrapportere aktuelle benzinpriser for bilisterne.
En ny app til iPhone, FDM benzinpriser, gør det nemt og hurtigt at danne sig et overblik over, hvor der kan spares mest mulig på de dyre dråber.

”FDM har i mange år drevet benzinpriser.dk. Med de nye smartphones er det blevet endnu lettere at indberette og finde benzinpriser, da telefonens GPS-funktion hjælper med at finde de nærmeste tankstationer. Derfor har vi besluttet at udvikle en særlig app, der kan hjælpe bilisterne, når de er på jagt efter den billigste benzin”, siger FDMs onlinechef Peter Bruhn.

Vælg favorittankstationen
En anden af fordelene ved den særlige benzin app til iPhone er, at bilisterne kan tilføje favorittankstationer.

”Kører man eksempelvis den samme vej hver dag til og fra arbejde, er det en god måde at holde øje med, hvor den billigste benzin er på ens daglige rute. På den måde ser man kun priserne for de tankstationer, man kører forbi”, siger Peter Bruhn.

FDM håber, at den nye app vil få endnu flere bilister til at indrapportere benzinpriserne, når de tanker, så der kommer flest mulige indberetninger. For at få endnu flere til at indberette er det muligt at oprette en profil og blive prispilot, hvor man kan vinde præmier, hvis man ofte indberetter priser.

Den nye app ’FDM benzinpriser’ kan hentes i app-store.

Blev opdateret med en sms
Har man ikke en iPhone, kan man stadig få hurtig adgang til benzinpriserne. Enten ved at hente FDMs Android app ”FDM – min bil” på Android market, eller ved at sende en sms til 1230 med teksten: ”benzin”. Det koster normal sms-takst at benytte denne service.

Udover at tjekke benzinpriser.dk, kan bilisterne også spare penge ved at følge FDMs tommelfingerregel, som lyder, at det ofte er billigere at tanke på ubemandede tankstationer, mens det omvendt oftest er dyrere at benytte de tankstationer, som ligger langs motorvejen.

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.