• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. oktober 2011 - DFDS Seaways

Få bilen med for 0 kr.

Skal familien på skiferie i Norge? – tag bilen gratis med

Skiferien planlægges nu, og DFDS Seaways tilbyder at få bilen gratis med til Norge. Skiferien planlægges nu, og DFDS Seaways tilbyder at få bilen gratis med til Norge.

DFDS Seaways

Skiferieplanlægning for døren
Mange danske familier planlægger netop nu den næste skiferie. Og som altid vælger mange familier, der skal til Norge, at springe de mange timer i bilen over. De vælger istedet at lade op til skiferien ved at sejle det meste af vejen og på den måde ankomme friske og veludhvilede til Norges hovedstad før de sidste par timers kørsel.

Interesseret i leasing? Se leasingoversigten på Bilpriser.dk her

København - Oslo for kun 1.300 kr.
DFDS Seaways, der hver dag sejler ruten mellem København og Oslo har netop lanceret et nyt initiativ, hvor man kan tage bilen med gratis på turen, hvis blot man først tager sin familie med på det hyggelige familiecruise. Billigste tilbud er 1.300 kr. for 4 personer i kahyt og alt efter sæson varierer prisen.

Har du venner eller familie, som skal til Norge, så glæd dem med denne nyhed ved at dele den på Facebook.

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.