• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. november 2011 - Volkswagen

UP! vinder Det Gyldne Rat

Volkswagens mini-bil up! får Det Gyldne Rat 2011.

 Boris Becker udtaler: " ... Up bliver en legende. Nøjagtig som sin forgænger - Boblen." Boris Becker udtaler: " ... Up bliver en legende. Nøjagtig som sin forgænger - Boblen."

Volkswagen

AutoBild tildeler UP! en pris
Det lader til, at Volkswagens nye minibil up! skal have en drømmestart på tilværelsen: priserne er barberet helt i bund og det tyske bilmagasin AutoBild, har netop udråbt up! til årets bedste i minibils-klassen og givet up! prisen Det Gyldne Rat 2011.

Søg brugt Volkswagen her

260.000 har deltaget
Prisen tildeles efter en afstemning blandt AutoBilds læsere i hele Europa, dvs. at mere end 260.000 mennesker har deltaget i afstemningen. Herefter er kandidatbilerne blevet testet af et ekspertpanel, bestående af 42 motorjournalister, racerkørere og udvalgte prominente  på Fiat-/Pirelli- testbanen i Balocco, Italien.

Dermed er up! spået gode fremtidsudsigter, som en af VIP-test-driverne, Boris Becker udtaler: " ... Up bliver en legende. Nøjagtig som sin forgænger - Boblen."

19. sejr i Det Gyldne Rat
Det er 36. gang, at prisuddelingen Det Gyldne Rat løber af stablen og med kåringen af up! er det fjerde år i træk, at Volkswagen er på sejrsskamlen, de foregående år har det været Sharan,
Polo og Golf, der har holdt den blå-hvide fane højt. Siden prisen blev stiftet i 1976 har Volkswagen i alt fået den tildelt hele 19 gange. up! introduceres i Danmark allerede fra marts 2012.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.