• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. november 2011 - KIA

KIA udnævner ny præsident

Hr. Yea afløser hr. Sun‐Young Kim som KIA præsident.

Den 53‐årige hr. Yea er gift, og har to børn, og kan nu kalde sig præsident for KIA. Den 53‐årige hr. Yea er gift, og har to børn, og kan nu kalde sig præsident for KIA.

KIA

Hr. Yea er ny præsident for KIA
KIA annoncerede i går udnævnelsen af hr. Byung‐Tae (Brandon) Yea til stillingen som præsident for KIA Motors Europe med øjeblikkelig virkning. Hr. Yea bringer et væld af ledelseserfaringer til KIAs europæiske operationer, idet han har arbejdet i bilindustrien i næsten 30 år.

Hr. Yea tilbragte sine tidlige år i Hyundai Motors Corporation og senere i Hyundai Motors Amerika. Han sluttede sig til KIA Motors Corporation i 1999, og har efterfølgende haft en række ledende stillinger med særlig fokus på udvikling af markedsføringsstrategi og Brand Management.

Står bag vækst i Mellemøsten og Afrika
I oktober 2010 blev Hr. Yea udnævnt til præsident for KIA i Mellemøsten og Afrika, der er baseret i Dubai. Her har han stået for en betydelig vækst på disse markeder i det forgangne år.

Den 53‐årige hr. Yea er gift, og har to børn. Hr. Yea afløser hr. Sun‐Young Kim som præsident for KIA Motors Europe. Hr. Kim der i løbet af de sidste fem år har bidraget til KIAs hurtige forretningsmæssige vækst i Europa, er på vej tilbage til Korea for at tiltræde en ny stilling i organisationens hovedkvarter.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.