• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. november 2011 - Motor-magasinet

Opel Astra får 280 hk

Den hidtil hurtigste Opel Astra får 280 hk.

Den hidtil hurtigste Opel Astra får 280 hk. og en tophastighed på hele 250 km/t. Den hidtil hurtigste Opel Astra får 280 hk. og en tophastighed på hele 250 km/t.

Motor-magasinet

Tophastighed på 250 km/t
Opel lancerer næste forår en rap version af Opel Astra fra Opel Performance Center, OPC. Det bliver den hidtil hurtigste Astra med 2,0 liters direkte turbo benzinmotor, der yder 280 hk med et maksimalt drejningsmoment på hele 400 Newtonmeter, og en begrænset tophastighed på 250 km/t.

Bedre stabilitet
Forhjulsophænget er fra Astra GTC, HiPerStrut, som er et højhastigheds-ophæng med mekanisk spærredifferentiale, som sikrer bedre stabilitet i regnvejr og i kurver. Dertil justerbar støddæmpervirkning. Speederen og styretøjet har flere justeringer.

Ønsker du at sælge din bil? Lad os hjælpe

Astra-modeller med glastag
Opel Corsa OPC har 192 hk og 210 hk i en Nürburgring udgave. Den store Insignia med 2,8 liters V6 turbo benzinmotor yder 325 hk og er den stærkeste Opel seriemotor.
Opel har samtidig vist nye Astra-modeller med et stort glastag, hvilket er et ønske fra kunderne.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.