• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. november 2011 - Hertz

Hertz klar med NeverLost 4

Hertz præsenterer nyhed i samarbejde med TomTom.

80 millioner kilder skal hjælpe bilister udenom tæt og stillestående trafik. 80 millioner kilder skal hjælpe bilister udenom tæt og stillestående trafik.

Hertz og TomTom i samarbejde
Hertz har indgået samarbejde med TomTom, som er verdens førende udbyder af GPS’er til biler, og kan nu tilbyde den nyeste udgave af Hertz NeverLost® GPS. Hertz NeverLost 4 er baseret på TomTom Via 120 EU med HD Traffic, der viser den bedste vej til bestemmelsesstedet ud fra den aktuelle trafikinformation. Bestil GPS’en, når du reserverer bilen på telefon eller på www.hertzdk.dk.

En investering i innovative produkter
Michel Taride, President Hertz International, udtaler: ”Hos Hertz er vi forpligtede til at investere i innovative produkter og samarbejde med de førende virksomheder, således at vi kan give vores kunder den bedst mulige køreoplevelse. Ved at gå sammen med TomTom om Hertz NeverLost® er vi i stand til at lede kunderne udenom trafikpropper samt give dem aktuel trafikinformation, opdaterede vejkort og vejrudsigter. Så uanset, hvor kunderne skal hen, vil de ankomme hurtigt og uden besvær.”

80 millioner kilder
Corinne Vigreux, administrerende direktør hos TomTom, tilføjer: ”TomTom giver øjeblikkelig trafikinformation i Europa via et netværk, som består af over 80 millioner kilder. Ved at give Hertz NeverLost® adgang til denne information, kan man nemt køre udenom tæt trafik og komme hurtigst muligt frem.”

GPS’en består af en touch-screen, der er let at betjene, samt rutevejledninger på mere end 45 forskellige sprog og en stor database med forprogrammerede steder, så kunderne kan navigere endnu nemmere og mere sikkert.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.