• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. november 2011 - ŠKODA

Prisuddeling hos ŠKODA

Kåring af Danmarks bedste ŠKODA-servicerådgiver.

På billedet ses fra venstre Svend Aage Fredensborg fra ŠKODA i Helsinge, Bjarne T. Hansen fra Skandinavisk Motor Co. og Christian Espersen fra ŠKODA i Silkeborg. På billedet ses fra venstre Svend Aage Fredensborg fra ŠKODA i Helsinge, Bjarne T. Hansen fra Skandinavisk Motor Co. og Christian Espersen fra ŠKODA i Silkeborg.

ŠKODA

ŠKODA uddeler priser
Christian Espersen fra ŠKODA i Bilernes Hus i Silkeborg vandt den danske afdeling af ŠKODA Service Challenge for rådgivere og er således Danmarks bedste ŠKODA-servicerådgiver, og Svend Aage Fredensborg fra ŠKODA i Seehusen Biler i Helsinge vandt den danske afdeling af ŠKODA Service Challenge for teknikere og er dermed Danmarks bedste ŠKODA-servicetekniker.

På forkant med udviklingen
Konkurrencen foregik over 2 dage med mange forskellige opgaver, hvoraf mange gav så væsentlige udfordringer for deltagerne, at alle færdighederne blev taget i anvendelse. Formålet var naturligvis at gøre ŠKODAs tekniske medarbejdere endnu mere klar til at imødekomme og afhjælpe kundernes behov for at køre i en problemfri ŠKODA. ŠKODAs servicerådgivere og serviceteknikere bliver løbende uddannet til at være på forkant med bilernes tekniske udvikling, og ŠKODA specialuddanner al værkstedspersonale i samtlige nye systemer, som bilerne bliver bygget med.

Går videre til den endelige finale
ŠKODA Service Challenge er både en national og international konkurrence for mærkets serviceteknikere og servicerådgivere. ŠKODA Service Challenge består af flere forskellige konkurrencer, der rummer både teoretiske og praktiske udfordringer.
ŠKODA Service Challenge konkurrencen er delt op i en national og en international del. De 2 vindere i Danmark går nu videre til den endelige finale, som bliver afholdt i foråret 2012 et sted i Europa. Her vil verdens bedste servicerådgiver og servicetekniker blive kåret.
På billedet til venstre ses Svend Aage Fredensborg fra ŠKODA i Helsinge, i midten Bjarne T. Hansen fra Skandinavisk Motor Co. og til højre Christian Espersen fra ŠKODA i Silkeborg.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.