• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. december 2011 - Motor-magasinet

Parkeringshjælp en succes

Stort salg af biler med automatisk parkeringssystem.

Ford har i år solgt mere end dobbelt så mange biler med semi-automatisk parkeringssystem som forventet. Ford har i år solgt mere end dobbelt så mange biler med semi-automatisk parkeringssystem som forventet.

Motor-magasinet

Parkeringshjælp skaber glæde
Fords kunder over hele Europa er vilde med det semi-automatiske parkeringssystem også kaldet Ford Active Park Assist. I hvert fald har Ford i løbet af året solgt mere end dobbelt så mange biler med semi-automatisk parkeringssystem som forventet. Mere end en tredjedel af alle solgte Ford C-MAX er udstyret med det intelligente parkerings-system og næsten hver femte Ford Focus-kunde vælger at skyde genvej til den perfekte parallel-parkering.

Bilen parkerer selv
Fords semi-automatiske parkeringssystem kan ikke blot scanne begge sider af vejen for egnede parkeringspladser. Systemet styrer også bilen ind på parkeringspladser, mange bilister ellers ville opgive. Når systemet er aktiveret og en egnet plads fundet, overtager automatikken og styrer bilen på plads, hurtigt, nemt og sikkert, og med en pladsmargin på under en halv meter i begge ender, lover Ford Motor Company.

Parallelparkering på højde med tandlægebesøg
En undersøgelse viser, at europæiske bilister finder parallelparkering langt mere stressende end at køre på motorvej. Italienske bilister mener ligefrem, at parallelparkering er lige så ubehagelig en oplevelse som et tandlægebesøg.

Parkeringshjælp til flere modeller
I Danmark tilbydes kunderne en parkeringspakke til Focus, C-Max og Grand C-Max, indeholdende det semi-automatiske parkeringssystem, parkeringssensor for og bag og el-foldbare sidespejle til 7500 kroner. Ford forventer at kunne tilbyde Active Park Assist til endnu flere modeller i løbet af de næste år.

Sælg din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.