• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. december 2011 - Honda

Glæde hos Honda

Honda fejrede produktionsstarten af den nye Civic.

Der er glæde på Honda fabrikken i Swindon over 500 nye arbejdspladser og produktionsstarten af den nye Civic. Der er glæde på Honda fabrikken i Swindon over 500 nye arbejdspladser og produktionsstarten af den nye Civic.

Honda
500 nye medarbejdere
På Honda fabrikken i Swindon var humøret højt da man startede produktionen af den nye Civic den 19 December. I samme ombæring annoncerede Honda’s Europæiske præsident Manabu Nishimae at der nu vil blive ansat 500 nye medarbejdere, for at kunne klare den øgede produktion i 2012. Den nuværende medarbejderstab er på 3000 og vil med de nye job’s igen hen over foråret returnere til to holds skift.

Produktions forecast for 2012 annoncerede Honda til 180.000 enheder, hvilket dækker Jazz, CR-V og den nye Civic. Men nyhederne på Swindon fabrikken stopper ikke her. Også den nye CR-V, som kommer i efteråret 2012 og den lille diesel motor, som Honda introducerer i Civic’en et lille år inde i lanceringen, vil også blive produceret i Swindon.

Produktionsstarten af Civic’en og annonceringen af de 500 nye jobs, blev også kommenteret af premierminister David Cameron ”Dette er fantastiske nyheder, og vil bidrage til et boost i den engelske bilproduktionsindustri. Vi ønsker at være på forkant med ny teknologi og udvikling af denne, samtidig er denne industri essentiel for vores økonomi.”

Interesseret i Honda? Søg her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.