• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. januar 2012 - Opel

Her er Opels nye caféracer

Mokka kommer til Danmark i slutningen af året.

Størrelsesmæssigt svarer SUV'en Mokka til Meriva-modellen. Men Mokka har bl.a. større frihøjde. Foto: Opel Størrelsesmæssigt svarer SUV'en Mokka til Meriva-modellen. Men Mokka har bl.a. større frihøjde. Foto: Opel

fpn.dk

Præsenteres i Geneve til marts
Om Mokka er svaret på dine bønner, må du selv afgøre. Men det er det navn, som den tyske bilproducent Opel har valgt til sin nye SUV i den lille størrelse. Bilen kommer til Danmark sidst på året, og den præsenteres for offentligheden på biludstillingen i Geneve i marts. Navnet er i øvrigt valgt med inspirationen i kaffetypen Coffea Arabica.

På størrelse med Meriva
Opel Mokka måler 4,28 meter i længden, hvad der svarer til Opels Meriva-model. Men Mokka-modellen har større frihøjde og større hjulafstand samt muligheden for at vælge mellem forhjulstræk eller firehjulstræk. Opel regner selv med, at biltypen vil blive mere efterspurgt de kommende år.

Søg brugte biler her

Vælg mellem tre motorer
I første omgang vil der være tre motormuligheder - to benzinmotorer med 115 og 140 hk og en dieselmotor med 130 hk. Den kraftigste benzinmotor og dieselmotoren kan leveres med automatgear som ekstraudstyr.

I kabinen er der ergonomiske sportssæder. Modellen kommer også med xenon-forlygter, frontkamera, der kan aflæse vejskilte og justere forlygterne efter hastighed og vejforhold samt kollisionsadvarsel og bakkamera.

Blandt standardudstyret er også elektroniske hjælpemidler til at sætte i gang, når det går stejlt opad, og til at begrænse farten, når det skal køres ned ad stejle bakker. Hill Start Assist og Hill Descent Control kalder Opel systemerne. Opel har endnu ikke oplysninger om de danske priser.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.