• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. januar 2012 - fpn

500.000 biler tilbagekaldes

En halv million bilejere må aflevere deres bil.

Tekniske problemer får Volkswagen og BMW til at tilbagekalde 500.000 biler. Tekniske problemer får Volkswagen og BMW til at tilbagekalde 500.000 biler.

fpn.dk

500.000 biler tilbagekaldes
Der er endnu ikke sket uheld, men de to tyske bilproducenter Volkswagen og BMW tilbagekalder alligevel mere end 500.000 biler, skriver Wall Street Journal. I Danmark er der tale om færre end 2.000 biler i alt, der tilbagekaldes hvoraf de fleste ejere har fået besked.

En talsmand for verdens største bilproducent Volkswagen siger, at selskabet begyndte at tilbagekalde intet mindre end 299.000 dieselbiler i oktober sidste år som følge af problemer med brændstofspåfyldning. Volkswagen sætter ikke tal på, hvor mange biler, de endnu mangler at tilbagekalde, men selskabet gør opmærksom på, at blandt andet modellerne Golf, Passat, Jetta og Tiguan produceret senere end 2009 kan have problemer. Volkswagens andre bilmærker Audi, Skoda og Seat kan også være ramt, siger talsmanden.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.