• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. januar 2012 - Volkswagen

Billeder af 5-dørs UP!

Første billeder af Volkswagen up! med 5 døre.

Volkswagen har netop offentliggjort de allerførste billeder af deres nye mini-bil up! i versionen med 5 døre. Volkswagen har netop offentliggjort de allerførste billeder af deres nye mini-bil up! i versionen med 5 døre.

Volkswagen

Volkswagen up! med 5 døre
Som det fremgår af billederne har up! med fem døre stadig sit ikonografiske design. Ud over de ekstra døre er den eneste designmæssige ændring udformningen på den bagesete siderude. I den 3-dørs version skråner ruden og danner et meget dynamisk look. Den fem-dørs version har en solid attitude, der signalerer kvalitet og robusthed uden at gå på kompromis med den oprindelige tanke bag up!: Tysk kvalitet til fornuftige priser - en ægte folkevogn.

take up!, move up! og high up!
Motor- og udstyrsvarianterne til up1 med fem døre er identisk med den 3-dørs udgave: up! tilbydes i to motorvarianter begge 1,0 benzinmotorer med hhv. 60 eller 75 hk. Tillige kommer up! i tre udstyrsvarianter under navnene take up!, move up! og high up!

Alle up! har som del af standardudstyret city emergency brake, et laserbaseret system, der bremser bilen ned hvis mennesker eller genstande kommer for tæt på bilens front, dermed forebygger systemet påkørselsulykker og er unik  til up!, der er oplagt som bybil. Volkswagen er første producent, der introducerer denne teknologi i mikro-bils-segmentet. up! har naturligvis også ESP og ABS med antispinregulering og servostyring som standard.

Samtlige up! tilhører energiklasse A og kører mellem 22,2 og 23,8 km/l.
up! med fem døre bliver introduceret i Danmark ultimo maj. Priserne på up! med tre døre starter ved 89.990, mens priserne på den 5-dørs up! stadig er ukendte.

Søg brugt Volkswagen på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.