• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. februar 2012 - SKODA

SKODA løfter sløret

SKODA viser det første foto af Citigo med 5 døre.

SKODA Citigo, der vil kunne fås med 2 benzinmotorer med henholdsvis 60 hk og 75 hk, introduceres i Danmark sidst på foråret. SKODA Citigo, der vil kunne fås med 2 benzinmotorer med henholdsvis 60 hk og 75 hk, introduceres i Danmark sidst på foråret.

SKODA

SKODA Citigo med 5 døre
Forud for verdenspremieren på Geneve Motorshow i starten af marts har SKODA offentliggjort det første foto af Citigo med 5 døre. Netop denne version af SKODAs nyeste model i den mindste klasse forventes at blive den bedst sælgende herhjemme.

Citigo er den første SKODA med det nye SKODA-logo, som blev introduceret sidste år. Det nye logo og Citigos design er eksempler på retningen for ŠKODA de kommende år frem mod det altoverskyggende mål om at sælge 1,5 million biler i 2018.

Lille bil med stor rummelighed
Selvom Citigo tilhører klassen for små biler, er der lagt stor vægt på rummeligheden. SKODA er kendt for at lægge mange kræfter i at gøre bilerne så rummelige som muligt. Og Citigo er ingen undtagelse. Citigo fik tildelt de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP crashtesten, og sikkerheden er understreget af, at bilen kommer med antiudskridningssystemet ESP som standard. SKODA Citigo, der vil kunne fås med 2 benzinmotorer med henholdsvis 60 hk og 75 hk, introduceres i Danmark sidst på foråret.

Søg brugt SKODA her på bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.