• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. april 2012 - Skoda

Helt ny model fra Skoda

Skoda Rapid kommer til Danmark sidst på året.

Skoda Rapid vil blive introduceret i Danmark sidst på året. Første officielle optræden bliver på den internationale biludstilling i Paris til september. Skoda Rapid vil blive introduceret i Danmark sidst på året. Første officielle optræden bliver på den internationale biludstilling i Paris til september.

Skoda

Navnet blev Skoda Rapid
Navnet på Skodas helt nye mellemklasse familiebil bliver Skoda Rapid. Bilen introduceres i Danmark i slutningen af året og bliver størrelsesmæssigt positioneret mellem Skoda Fabia og Skoda Octavia.

Som en del af den ambitiøse vækststrategi frem mod 2018, hvor den tjekkiske bilproducent skal sælge 1,5 millioner biler, har Skoda sat tempo under introduktionen af nye modeller. Allerede et halvt år efter introduktionen af den nye city bil, Skoda Citigo, kommer nu Skoda Rapid.
 
Skoda Rapid er, ligesom Skodas andre modeller, målrettet mod familier, der har behov for en bil, hvor rummelighed, smarte løsninger og fornuft er i højsædet. Skoda Rapid er en videreudvikling af koncept bilen MissionL, der har været vist på flere biludstillinger blandt andre Biler for Alle i Herning sidste år, hvor den tiltrak stor opmærksomhed. Skoda Rapid, der kommer i en 4-dørs version, bliver størrelsesmæssigt positioneret mellem Skoda Fabia og Skoda Octavia.

Annoncér gratis din brugte bil på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.