• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. oktober 2012 - Mercedes-Benz

Færgen er ladet med Citan

Færgen Ane Læsø anløber danske havne med Citan.

Ane Læsø lægger til kaj i København den 3. - 4. oktober, den 8. oktober i Odense og den 9. oktober i Århus. Ane Læsø lægger til kaj i København den 3. - 4. oktober, den 8. oktober i Odense og den 9. oktober i Århus.

Mercedes-Benz

Den nye minivan Citan
I starten af oktober anløber færgen Ane Læsø havnene i København, Odense og Århus. Ane Læsø, der ellers hører til færgeoverfarten mellem Frederikshavn og Læsø, er blevet lejet af bilproducenten Mercedes-Benz i forbindelse med lanceringen af virksomhedens nye minivan, Citan, i Danmark.

Vurdér din brugte bil på Bilpriser.dk

Salgschef for Mercedes-Benz varebiler i Danmark, Søren Christensen, forklarer om baggrunden for en billancering på færgen.
"Med vores kundeevents på dækket af færgen Ane Læsø kan vi vise vores nye minivan i et miljø, der er velkendt hos mange af de virksomheder, der sørger for distribution af varer ud til alle kroge af Danmark. Samtidig håber vi, at vi under "færgeoverfarten" får mulighed for at give vores gæster en rigtigt god oplevelse - præcis som vi i øvrigt forventer at kunne gøre med vores ny varebil Citan".

Ane Læsø lægger til kaj i København den 3. - 4. oktober, den 8. oktober i Odense og den 9. oktober i Århus. Derefter fortsætter Ane Læsø til Sverige, hvor byerne Malmö og Göteborg også anløbes, inden turen igen går tilbage til Frederikshavn.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bilpriser.dk her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.