• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. oktober 2012 - Motor-magasinet

For øje og sjæl i England

Tour de Elegance London tiltrak mange besøgende.

Tour de Elegance London med nyt og gammelt trak tusindvis af tilskuere. Her er en ældre smuk Ferrari. Tour de Elegance London med nyt og gammelt trak tusindvis af tilskuere. Her er en ældre smuk Ferrari.

Motor-magasinet

Biler for enhver smag i London
Bilshows under navnet Elegance bliver mere og mere populære. Det er ofte en blanding af fine ældre køretøjer krydret med de seneste nyheder. Disse shows startede formentlig på Pebble Beach i Californien, der afvikles hvert år. Det seneste show foregik i London ved Windsor Castle og Syon Park i England, der begge steder tiltrak tusindvis af tilskuere, oplyser engelsk presse.

Det forstår man udmærket, når man ser, hvad der blev vist frem. Samtidig blev Sir Stirling Moss OBE hædret med en livstids hæder på grund af hans mange motoraktiviteter gennem årene. Han er efterhånden blevet 82 år, men deltager fortsat i klassiske motorløb.

Udlev drømmen - Søg Ferrari her!

Ved samme lejlighed i London blev forskellige arrangementer hædret. Blandt andet Pebble Beach for gennem 60 år at have afviklet det bedst kendte klassiske show, som nævnt krydret med nyheder, samt Goodwood Revival, der blev hædret for det bedste motorsportsarrangement for klassiske biler i år.

Der blev vist mange flere dyre klenodier i London, end vi har plads til her. Blandt andet også biler fra USA og Mercedes fra Tyskland. Unægtelig et spændende show.

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.