• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. oktober 2012 - Motor-magasinet

25 vil være Årets Bil

Se kandidaterne til Årets Bil i Danmark 2013 her.

Volkswagen Up er sammen med tvillingesøstre Skoda Citigo og Seat Mii blandt favoritterne til at blive Årets Bil i Danmark 2013. Volkswagen Up er sammen med tvillingesøstre Skoda Citigo og Seat Mii blandt favoritterne til at blive Årets Bil i Danmark 2013.

Motor-magasinet

Volkswagen Up en lille favorit
Den nye VW Golf, som ellers er en oplagt kandidat til titlen Årets Bil i Danmark 2013, deltager slet ikke – angiveligt fordi den danske importør ikke har kunnet skaffe de nødvendige 2-3 eksemplarer af nyheden. Til gengæld nævnes lillebror, VW Up, som en af favoritterne til titlen – i øvrigt sammen med dens to tvillingesøstre Skoda Citigo og Seat Mii.

Kandidatlisten tæller 25 biler med yderpunkter som elbilen Renault Fluence Z.E og luksusbilen Citroën DS5 samt udprægede Danmarksbiler som Hyundai i30 og Kia ceed samt Peugeot 208.
Også Ford B-Max nævnes som favorit til titlen sammen med to regulære outsidere i skikkelse af Mercedes-Benz A-Klasse og Volvo V40 – begge er biler i den lidt dyrere klasse.
Vinderen kåres onsdag den 24. oktober kl. cirka 13.30 på JyllandsRingen ved Silkeborg – efter tre dages test. Arrangør er Motorjournalisternes Klub Danmark (MKD).

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

De 25 kandidater
Audi A3
BMW 3-serie
Citroën DS5
Citroën Aircross
Fiat Panda

Fiat 500L
Ford B-Max
Honda Civic
Honda CR-V
Hyundai i30

Kia Ceed
Lexus GS
Mazda CX-5
Mercedes-Benz A-klasse
Mercedes-Benz B-klasse

Opel Mokka
Peugeot 208
Renault Clio
Renault Fluence Z.E.
Seat Mii

Skoda Citigo
Subaru XV
Toyota Prius Plus
Volvo V40
VW Up

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.