• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. oktober 2012 - Jyllands-Posten

Nye SUV'er fra VW

VW jagter andele på markedet for mindre SUV'er.

VW Tiguan vil i løbet af 2-3 år få både en lillebror og en storebror. Foto: Volkswagen VW Tiguan vil i løbet af 2-3 år få både en lillebror og en storebror. Foto: Volkswagen

Jyllands-Posten

Volkswagen satser på SUVér
Med en lillebror og en storebror til SUV'en Tiguan vil den tyske bilproducent Volkswagen nu satse mere på det særdeles populære marked for mindre SUV'er. Det skriver Automobilwoche. Det er biler, der ligner firehjulstrækkere, men ikke nødvendigvis har træk på alle fire. Her er det lige så meget livstilssignalet, der betyder noget.

I to udgaver
Ifølge VW's udviklingschef, Ulrich Hackenberg, kan de to nye modeller ventes på markedet i løbet af 2-3 år.  Bilerne skal bygges på VW's nye MQB-platform (Modularer Querbaukasten).
"Det er et segment, der boomer, og i stedet for blot at overlade markedet til konkurrenterne, vil vi selv bygge den type biler," forklarer Ulrich Hackenberg.

Søg brugt VW Tiguan her!

I Polo-størrelse
Hermed tænker han bl.a. på den nye Opel Mokka og Nissans Juke-model, og derfor har Volkswagen brug for en tilsvarende bil i Polo-størrelse. På samme måde som Audi har sin Q1.
Den mindre udgave er især tiltænkt det europæiske marked, mens den større udgave skal ud på det amerikanske marked.
"På det amerikanske marked handler det om SUV'er med plads til syv - og til en overkommelig pris. Her er vores Touareg-model for dyr," forklarer Ulrich Hackenberg.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.