• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. oktober 2012 - Bil & Motor

Evogue er årets kvindebil

Range Rover Evoque er årets kvindebil 2012.

Range Rover Evoque vandt damernes hjerter og er årets kvindebil 2012. Range Rover Evoque vandt damernes hjerter og er årets kvindebil 2012.

Bil & Motor

Evogue vinder damernes hjerter
Det burde ikke være nogen overraskelse, at redaktionen altid har betragtet Range Rover som en udpræget mandebil. Men tiderne ændres som bekendt og nu har Evogue-modellen fået prisen som årets kvindebil 2012.

Den prestigefyldte titel ”Women’s World Car of the Year 2012” tildeles Evogue af et internationalt panel bestående af 17 førende kvindelige motorjournalister, der har udpeget Range Rover’s smukke crossover som den ultimative kvindebil.

Kåringen er sket ud fra en række kriterier, der reflekterer krav og behov hos kvindelige bilkøbere, som f.eks. sikkerhed, rummelighed, børnevenlighed og miljømæssige egenskaber samt en række æstetiske elementer som design og udtryk.

Søg brugt Range Rover her

Glæde og stolthed hos British Car Import A/S.
”Udnævnelsen af Evoque til “Women’s World Car of the Year 2012” beviser endnu engang, hvor bredt Range Rover’s innovative crossover når ud. Uanset, om behovet er en stærk familiebil, der kan bidrage til hverdagen med plads og overskud, en bil med masser af attitude til det travle byliv eller en bil til ture i udfordrende terræn, så er Evoque svaret.

Den taler med andre ord til alle, der holder af luksuriøst design og kraftoverskud, og som samtidig har brug for fleksibilitet, og her er ikke mindst kvinderne en vigtig målgruppe,” siger Per H. Temmesen, adm. direktør i British Car Import A/S.

”Vi ved, at det i høj grad er kvinderne, der træffer de store økonomiske beslutninger i familierne, også når det gælder bilkøb. Så det er naturligvis afgørende for producenter og forhandlere at kunne leve op til de kvindelige bilkøberes krav og behov. Og det har vi nu fået bevis for, at Range Rover Evoque gør til fulde.”

At kvinderne har taget Evoque’en til deres hjerter, overrasker ikke importøren, som også herhjemme mærker man en stor interesse for luksus-SUV’en blandt de kvindelige bilkøbere.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

Top tre i hver kategori
Familiebiler:
BMW 3-serie.
Audi Q3.
Ford Focus.

Luksusbiler:
Range Rover Evoque.
Jaguar XJ.
Audi A6.

Sportsvogne:
Porsche 911
Jaguar XKR.
Mercedes-Benz SLK

Økonomiske biler:
Honda Civic.
VW Up.
Ford Fiesta.

Samlet:
Range Rover Evoque.
BMW 3-serie.
Audi Q3

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.