• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. oktober 2012 - Porsche

Nyhed fra Porsche

Porsche introducerer ny Gran Turismo-serie.

Modellerne kan allerede nu bestilles hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland og leveres inden udgangen af 2012. Modellerne kan allerede nu bestilles hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland og leveres inden udgangen af 2012.

Porsche

Panamera Platinium Edition
Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, tilbyder fra udgangen af november måned en særdeles eksklusiv og elegant variant af Porsche Panamera: Panamera Platinium Edition. Den eksklusive specialudgave af Panamera, Panamera 4 og Panamera Diesel er forædlet med diskrete, individuelle design-karakteristika udført i platin-sølv-metallic. Samtidig er standardudstyret udvidet, og der er tilført en række eksklusive detaljer.

Udvendigt er Porsche Panamera Platinium Edition blevet tilført særlige platin-sølv-metallic-dekoration på nederste halvdel af sidespejlene, luftindtagets lameller, afdækningerne på siden til luftudledning er specialdesignet specifikt til turbo-modellen, på bagklappens pynteliste og  på diffusoren. De nye designelementer giver et særligt harmonisk og elegant sammenspil med de fem speciallakeringer, som Porsche tilbyder til Panamera Platinium Edition: udover sort og hvid metallic tilbyder Porsche tillige lakeringerne metallic basalt black, metallic carbon grey og metallic mahogany lacquer. Den højglans-lakerde, sorte indramning af sidevinduerne, giver Panamera Platinium Edition det sidste elegante touch og afrunder eksteriør-indtrykket på fornemste vis.

Udover de mange eksteriør-detaljer har Porsche tilføjet et hav af de mest efterspurgte features til Panamera Platinium Editions omfattende standardudstyr.  Bl.a. bi-xenon-forlygter og Park Assist. De automatisk nedblændende sidespejle og bakspejl, sørger for, at du ikke blændes af bagfrakommende medtraffikanter og de 19" Panamera Turbo-fælge, med Porsche-emblemet i sort, rød og guld understreger bilens sportslige og elegante karakteristika.

Udlev drømmen - Søg brugt Porsche her!

Interiør i nuancen luxor-beige
I Panameras indre, er det lykkedes interiør-designerne at højne niveauet endnu engang: nyt design af læderinteriøret i to-farvede kombinationer sørger for, at du ikke er i tvivl om, at du befinder dig i et premium-brand. Eksklusivt udviklet til Panamera Platinum Edition får man som standard en del-læder-pakke og fuld-læder-pakke tilbydes naturligvis som ekstraudstyr.

Interiøret er gennemgående holdt i nuancen luxor-beige. Øverste del af instrumentbrættet, dørbeklædningen, forsædernes rygbeklædning samt bagagerumsbeklædningen er udført i kontrastfarven sort, hvilket skaber en fin balance i det visuelle indtryk af Panamera Platinum Editions kabine.  Andre højdepunkter er det seriemæssige sports-læderrat, de diskrete Porsche-logoer præget i forsædernes nakkestøtter samt signaturen "Platinum Edition" graveret i fordørenes interiørlister.

Her ud over har Porsche tilføjet Power Steering Plus og sædevarme i forsæderne til standardudstyret. Porsches intuitive navigationssystem Porsche Communication Management (PCM) holder dig på rette kurs og er med den store 7" touch-screen og hele 11 højtalere ikke blot den perfekte ruteplanlægger, men samtidig også en garanti for et optimalt soundtrack, når du er undervejs i Panamera Platinium Edition. Systemet er ligeledes tilføjet standardudstyret.
Pris for Porsche Panamera Platinium Edition inkl. moms og afgifter kr. 1.682.544 for modellen med PDK  kr. 1.758.884 for modellen Porsche Panamera Platinium Edition 4 PDK  kr. 1.849.844  for Porsche Panamera Plantinum Edition Diesel PDK  kr. 1.729.507.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.