• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. oktober 2012 - Motor-magasinet

Varmt bad til bilen

Hos Varde Bilpleje bliver bilerne vasket i hånden.

Inden vasken sprøjtes bilen over med et tykt lag specialshampoo. Inden vasken sprøjtes bilen over med et tykt lag specialshampoo.

Motor-magasinet

Tænder for den varme hane
Så godt som al bilvask foregår i den automatiske bilvaskehal, men der er dog undtagelser. På en af indfaldsvejene til Varde er det svært at overse skiltet fra Varde Bilpleje. Her reklameres der for bilvask med hånden og varmt vand.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Manden bag tilbuddet med den ægte håndvask er Fawaz Al Shamri, som oprindeligt kommer fra Irak. Forretningen startede op på fuld kraft i maj i år, og allerede nu er der så travlt, at Fawaz Al Shamri har allieret sig med en medhjælper, som træder til, når der er allermest travlt.

- Hos mig bliver der brugt nyt rent og varmt vand, og i kraft af at jeg udelukkende anvender bløde børster, undgås de fine ridser, som vask i en hal kan give over tid. Jeg anvender kun de bedste vaskemidler fra branchen til branchen. En håndvask er også afrensning og vask af bilens fælge.

Støvet fra bremseklodser og skiver sætter sig på fælge og navkapsler, men efter en gang fælgrens og en tur med shampoo og børste, ser de igen pæne ud. Samtidig er en vask med hånden også ensbetydende med, at bilen bliver vasket overalt og tørret ordentligt af, siger Fawaz Al Shamri.

Besøg billånsoversigten her!

Meget på hylderne
Bilvask på den gammeldags facon er ikke det eneste, der tilbydes, for det er også at få bilen klargjort til salg ind- og udvendigt. Listen indbefatter blandt andet motorvask, rengøring og polering af fælge, rensning af stofsæder, fjernelse af hundehår, rengøring af måtter og gulvtæpper, ruderensning, højglanspolering, fjernelse af lette vaskeridser og meget andet.

Disse ydelser er fordelt på fire pakker af forskellig størrelse alt efter, hvor omfattende det skal være. Den største af de fire muligheder er med det hele indvendigt såvel som udvendigt. Nanobehandling af ruder og lak er også et alternativ.

- Nogle værksteder vælger at lader mig står for salgsklargøringen. Derved slipper de selv for at have ansatte til det, og ved at lade mig gøre det, så er der ingen bøvl af nogen art. Vi har en trailer, så vi kan både hente og bringe bilerne hos forhandlerne, lyder det fra en smilende Fawaz Al Shamri.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.