• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. december 2012 - BMW

BMW Concept 4-serie Coupé

BMW præsenterer indbegrebet af individualitet.

BMW EfficientDynamics-dyderne er naturligvis bibeholdt i den nye BMW Concept 4-serie Coupé. BMW EfficientDynamics-dyderne er naturligvis bibeholdt i den nye BMW Concept 4-serie Coupé.

BMW

Fjerde generation af Coupéen
BMW 3-serie Coupé og Cabriolet har altid stået for flot design og dynamik. Med præsentationen af BMW Concept 4-serie Coupé ser BMW ud i fremtiden mod den fjerde generation af Coupéen.

Den nye konceptbil tilføjer en ny dimension til BMW 3-serie Coupé, hvad angår æstetik, dynamik og elegance. Tallet ”4” er en markering af en ny æra, som samtidig visualiserer en udviklingskurve.

Dimensionerne på BMW Concept 4-serie Coupé understreger bilens dynamik. Akselafstanden (2.810 mm) er 50 millimeter længere end den eksisterende BMW 3-serie Coupé, fronten er forlænget med 45 millimeter (1.545 mm) og bagenden med 80 millimeter (1.593 mm). Bilen er 1.826 millimeter bred og dermed 44 millimeter bredere end forgængeren. Taglinjen er 16 millimeter lavere (1.362 mm) og taget længere (4.641 mm).

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

De velkendte BMW nyrer og dobbelte forlygter med LED-lys former det sporty design foran og konceptbilen er udstyret med endnu større luftindtag, som giver bilen et kraftfuld udtryk.

Farver og materialedesign er udviklet specielt til konceptmodellen af BMW Individual-afdelingen. ”BMW Individual” står diskret på lædersæderne, dørtrin og måtter.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.