• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. december 2012 - Ekstra Bladet

Video: 0-300 på 13 sek.

Se accelerationstest af John Hennessey's Venom GT.

Se accelerationstesten af John Hennessey's Venom GT i videoen nederst i denne nyhed. Se accelerationstesten af John Hennessey's Venom GT i videoen nederst i denne nyhed.

Ekstra Bladet

John Hennessey's Venom GT
Med en 7-liter V8er, to turboer og 1.224 hk, er John Hennessey's Venom GT en af de mest vanvittige ingeniørmæssige bedrifter på fire hjul i nyere tid. Den texanske bilbygger har netop besøgt en nedlagt flyveplads for at teste bilens traction control system - som der er umanerligt meget behov for på en bil med så mange hestekræfter.

Bilen når 200 km i timen (124 mph) på under 8 sekunder, 300 km i timen på godt 13,5 sekunder og 370 km i timen på under tyve sekunder. Men du behøver ikke at tage vores ord for påstanden, men kan blot klikke ind på tv-indslaget og se løjerne og høre den fænomonale soundtrack fra V8'eren.

Her er hvad Hennesey selv skriver om testen:
"Den følgende video viser vores første instrumenterede test (med målesystemet Vbox) af vores nye motorstyringssystem. Systemet integrerer traction control og "boost-control", og lader chaufføren styre de 1224 hk, som han ønsker det. Som du kan høre i videoen, arbejder traction control-systemet selv i 3. gear ved over 160 km i timen".
 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.