• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. januar 2013 - Motor-magasinet

Ny og større Octavia

Til marts kommer en ny og større Skoda Octavia.

En skarp og dynamisk udseende ny Skoda Octavia i VW Passat-størrelse med masser af udstyr og sikkerhed er klar til det danske marked til marts. En skarp og dynamisk udseende ny Skoda Octavia i VW Passat-størrelse med masser af udstyr og sikkerhed er klar til det danske marked til marts.

Motor-magasinet

Tredje generation af Octavia
Skoda har indledt produktionen af en helt ny og større Octavia-serie i tjekkiske Mlada Boleslav på samme platform som de ligeledes nye familiemedlemmer Audi A3, Golf VII og Seat Leon. Octavia er vokset med ni centimeter i længden, fem i bredden og akselafstanden er øget med 11 centimeter. Dermed rykker bilen en halv klasse op og bliver blot to centimeter kortere end den nuværende VW Passat - og 40 centimeter længere end Golf-søsteren.

Tredje generation Octavia har samtidig fået del i platformens nye sikkerhedssystemer såsom nødbremse og advarsel mod pludselig skift af vejbane med mere.

Motorprogrammet spænder over fire diesel- og fire benzin-versioner, hvor 1.6 liter diesel 110 heste Greenline skal kunne køre 29,4 km/liter og kun udleder 89 gram CO2 pr. km.
1.8 180 heste bliver kraftigste benzinmotor indtil videre, idet en RS-version ventes senere, ligesom også en gasdreven CNG-model og firehjulstræk ventes.
Den nye Octavia lander i Danmark til marts, og stationcar-versionen senere i år. Endnu er priserne ikke fastsat.

Søg brugt Skoda Octavia her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.