• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. januar 2013 - Audi

Audi rekordsalg i 2012

Flot salg og større markedsandele til Audi.

Audi satte salgsrekord på det danske marked med 5.200 indregistreringer i 2012. Audi satte salgsrekord på det danske marked med 5.200 indregistreringer i 2012.

Audi

Audi slår salgsrekord
2012 blev et nyt rekordår for Audi AG, som på verdensplan solgte 1.455.100 nye biler. Det er hele 11,7 % mere end året før og skyldes rekorder i alle regioner inkl. Europa. I Danmark har Audi også succes med en tangering af salgsrekorden. I 2012 blev det til over 5.200 indregistreringer og en sikker førsteplads i premiumsegmentet foran BMW og Mercedes.

Audis markedsandel i Danmark i 2012 blev over 3 % højere end året før – en flot præstation i et vanskeligt marked, som var præget af de helt små biler.

2013 tegner også godt for Audi i Danmark med en positiv ordrebeholdning ved årets start. ”Vores vigtigste opgave er at begejstre vores kunder, og vi har forudsætningerne for at kunne gøre det. Vi har bl.a. et omfattende og attraktivt modelprogram, hvor jeg især ser frem til at introducere Audi A3 Sportback i marts” udtaler Audi direktør Thomas Jöhncke.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.