• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. januar 2013 - Renault

Renault Clio føder en SUV

Captur hedder den seneste nyhed fra Renault.

Masser af bagageplads og mange muligheder for personalisering er nøgleordet indenfor i Renault Captur. Masser af bagageplads og mange muligheder for personalisering er nøgleordet indenfor i Renault Captur.

Renault

Renault Captur er landet
Knap er den nye Renault Clio landet, før endnu en model ser dagens lys. Nemlig en lille ny SUV bygget på Clio platformen, men med sit helt eget indtryk. Navnet er Captur og det er i den grad en livsstilsbil.

Renault Captur taler i den grad til de, der ønsker en særlig bil. Derfor vil der være mange muligheder for personalisering af bilen udover det anderledes udtryk den 4.12 meter lange bil i forvejen har. Nemlig et to farvet karosseri, hvor taget har en farve og resten af “kroppen” har et anden farve.

Søg brugt Renault Clio her!

I forhold til Renault Clio er Captur højere, har større bagagerum, anderledes interiør og mange forskellige fralægningspladser – helt som man forventer sig af denne type livsstilsbil. Standardversionen har også væsentligt højere udstyrsniveau end Clio. Blandt andet er hands free entry, hill start assist og parkeringssensorer standard.

Både benzin- og dieselmotor
Captur kan fås med både benzin- og dieselmotor. Billigste version vil være med den helt nye tre cylindrede turbo benzinmotor – 0.9 Tce der yder 90 hk. Derudover kan den fås med den 90 hk diesel, der også sidder i den nye Renault Clio og top modellen vil kunne fås med en 120 hk turbo - benzinmotor med Renaults lynhurtige EDC gear.

Renault Captur introduceres i Danmark omkring sommerferien. Der er endnu ikke fastsat priser på bilen.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.