• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. januar 2013 - Porsche

Prisregn over Porsche

Porsche 911 Carrera kåret som bedst i klassen.

Porsche 911 vinder for anden gang i træk sportsvognskategorien i det ansete tyske magasin ”auto, motor und sport”. Porsche 911 vinder for anden gang i træk sportsvognskategorien i det ansete tyske magasin ”auto, motor und sport”.

Porsche

Fire priser til Porsche 911
Det ansete tyske magasin ”auto, motor und sport” giver i en stor læserundersøgelse hele fire priser til Porsche 911 modellen. At Porsche 911 er blevet en legende i sin egen tid understreges af, at Porsches udødelige klassiker kan fejre sit 50 års jubilæum i år. Den første Porsche 911 kørte af samlebåndet i 1963, men i dag er konceptet så relevant som nogensinde med den unikke kombination af køreglæde, præstationer, et lavt forbrug og anvendelighed i hverdagen.

For anden gang i træk har læserne fra magasinet derfor kåret den nye Porsche 911 som vinder af sportsvognskategorien i den prestigefyldte årlige læserundersøgelse ’Die besten Autos’ — de bedste biler.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

28,5 procent af deltagerne i undersøgelsen stemte på den nye Porsche 911 og det er dermed 34. gang, at Porsche har modtaget en af de eftertragtede toppplaceringer. Porsche 911 Cabriolet fik sølvmedalje i sin klasse, akkurat som Porsche Cayenne og Porsche Panamera gjorde i deres.

”Jeg er meget begejstret for den loyalitet som læserne har vist os. Det eneste, der er en skam, er at læserundersøgelsen ikke har eksisteret så længe som Porsche 911, for så kunne vi meget vel også fejre et gyldent jubilæum her!” sagde Porsches præsident og CEO, Matthias Müller, da han modtog priserne fra Ralph Alex, chefredaktøren på ”auto, motor und sport”.

Det er 37. gang, at ”auto, motor und sports” læsere har fået mulighed for at kåre ’Die besten Autos’, og topplaceringer her er meget efterspurgte. 112.000 læsere deltog i undersøgelsen og havde mere end 373 bilmodeller at vælge mellem i de forskellige klasser. At Porsche 911 er populær ses også i salgstallene. Porsche leverede 25.475 nye 911 i 2012, hvilket er en fremgang på 31,4 procent i forhold til året før. 

Søg brugt Porsche 911 her!

Adskillige priser til Porsche 911
Den nye Porsche 911 har allerede modtaget adskillige udmærkelser og æresbevisninger. På den internationale biludstilling i New York blev Porsche 911 kåret som World Performance Car 2012 for sin unikke kombination af komfort, rå præstationer og et lavt forbrug. På samme måde kårede det amerikanske magasin Motor Trend med 1,1 million læsere Porsche 911 Carrera S som ’Best Drivers Car’.

Derudover har det højt respekterede analyseinstitut JD Power tildelt den nye Porsche 911 både deres APEAL Award (for Automotive Performance, Execution & Layout) samt deres IQS Award (for Initial Quality Study).

Porsche forhandles i Danmark af de to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.