• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. februar 2013 - Honda

Successen skal fortsættes

Honda er klar til at fortsætte CR-V Van successen.

Honda er med en ny model af den populære CR-V klar til at følge op på den succes de tidligere modeller har opnået på markedet for Van modeller. Honda er med en ny model af den populære CR-V klar til at følge op på den succes de tidligere modeller har opnået på markedet for Van modeller.

Honda

Honda CR-V Van
Honda er med den nye model af CR-V klar til fortsat at udgøre en stor andel af van salget for SUV modellerne. Honda har i perioden 2006-2012 solgt ca. 4000 biler som van, dette er en kombination af Honda CR-V og FR-V modellerne, mange af disse kunder vil være klar til at overveje at udskifte den nuværende model med en ny vurderer Honda importøren i Danmark. Tidligere års høje salgstal forventer Honda derfor vil hjælpe til at fastholde en stærk position på van markedet, som dog er skrumpet i forhold til volumen i 2006-2007. 

Den nye CR-V er kendetegnet ved et dynamisk eksklusivt design, faste personbilslignende køreegenskaber og et lavt støjniveau. Diesel van varianten med 150 hk og 350 Nm samt 4WD har en startpris på kr. 246.566 Udover masser af motorkraft må den trække op til 2000 kg hvilket kombineret med Honda’s TSA (trailerstabiliseringssystem) gør den attraktiv for trailer folket.

Prøv de nye søgekriterier og find drømmebilen på Bilpriser.dk

”Vi står med en helt ny CR-V, som har taget store skridt i forhold til forgængeren. Det gælder såvel på interiør- som eksteriørsiden, hvor Honda’s ingeniører virkelig har gjort sig umage for at give kunderne en premium følelse. Vi har store forventninger til CR-V modellens succes i Danmark. Honda har en lang historie indenfor denne biltype og med 4. generation af en verdensomspændende salgssucces, med over 5 millioner solgte CR-V modeller, ser vi frem til at lade kunderne opleve den nye model fra verdens største motorproducent” udtaler pressechef hos Honda Michael Lund.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.