• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. marts 2013 - Hertz Biludlejning

Bilen vil imponere din date

Mænd lejer bil for at imponere - og det virker!

Hver tredje mand har prøvet at leje eller låne ting heriblandt biler, for at imponere deres date. Undersøgelser viser, at det virker! Hver tredje mand har prøvet at leje eller låne ting heriblandt biler, for at imponere deres date. Undersøgelser viser, at det virker!

Hertz

Lej for at imponere din date
En engelsk Hertz undersøgelse afslører, at næsten hver tredie mand (31 %) indrømmer, at han har prøvet at leje eller låne ting og lade som om de er hans egne udelukkende for at imponere en date.

Biler og tøj topper listen over det, der oftest lejes eller lånes for at lokke potentielle partnere. Det er også besværet værd, da mere end 40 % af kvinderne er enige om, at den bil, manden kører i, gør ham mere attraktiv, mens næsten 60 % er enige om, at mandens tøj imponerer dem.

Fyrene kan også finde på at leje et hus eller en lejlighed - og endda holde et kæledyr i en kortere periode for at vise deres følsomme side.

Find bilen til din næste date her!

Oftest lejet genstande for at imponere
De genstande, der oftest lejes eller lånes for at imponere en date, er:
1) Tøj/tilbehør
2) Biler
3) Et hus eller lejlighed
4) En kat, hund eller andet kæledyr
5) Dyr teknologi

Det er ikke kun mændene, der spiller spillet. En ud af fem kvinder (19 %) indrømmer at leje eller låne ting for at gøre et bedre indtryk. Undersøgelsen viser også, at tendensen er mere udbredt blandt de yngre deltagere – 40 % af de 18- til 25-årige fortalte, at de havde investeret penge for at imponere.

Lamborghini topper listen
Undersøgelsen fandt også frem til, at Lamborghini topper listen over biler, man helst vil køre rundt i.

Hertz Supercar Collection i USA, Storbritannien og Italien giver dig lige præcis mulighed for at komme rundt i en Lamborghini LP570-4 Performante Edizione Tecnica. Der er også en lang række andre luksusbiler inklusive fx Jaguar XKR-S, Range Rover Vogue Autobiography og Mercedes SLS AMG Roadster.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.