• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. juli 2013 - Skoda

Fabia Tour de France

SKODA introducerer Tour de France kampagnemodel.

Årets Tour bil er den familievenlige Fabia Tour de France med masser af attraktivt udstyr. Årets Tour bil er den familievenlige Fabia Tour de France med masser af attraktivt udstyr.

SKODA

SKODA leverer 250 biler

SKODA fejrer dette års Tour de France med at introducere en Fabia Tour de France kampagnemodel spækket med attraktivt udstyr. Fabia Tour de France kan fås som hatchback og Combi med benzin eller dieselmotor. Billigste Fabia Tour de France koster kr. 139.900. SKODA har været en del af Tour de France siden 2004, og i år leverer SKODA 250 biler til arrangørerne – anført af løbsdirektøren Christian Proudhommes røde iøjnefaldende SKODA Superb.

Sommertid er Tour de France tid. Verdens største og mest spektakulære cykelløb står for døren, og SKODA er som altid med helt fremme forrest i feltet. Tour de France har i år 100 års jubilæum, og SKODA markerer den hidtil hårdeste udgave af dette fantastiske etapeløb med en særlig kampagne.

Samtidig med Tour starten på den franske ø Korsika i lørdags lød startskuddet til SKODAs store sommerkampagne. Der er efterhånden en mangeårig tradition for, at SKODA fejrer det spektakulære Tour de France med et rigtig godt Tour-tilbud, og i år er naturligvis ingen undtagelse.

Søg brugt SKODA Fabia stationcar her!

Fabia Tour de France
Årets Tour bil er den familievenlige Fabia Tour de France med masser af attraktivt udstyr. Man får eksempelvis aircondition, 15" sportslige alufælge, fartpilot, el-opvarmelige forsæder og el-ruder i de forreste døre. Vælges Combi versionen, følger der også sort tagræling med i prisen. Og for at markere det sportslige udtryk er Fabia Tour de France modellen til og med udstyret med mørktonede forlygter og tågelygter.

Fabia Tour de France fås med 4 forskellige motorer - 1.2 benzinmotor med 70 hk, 1.2 TSI med henholdsvis 86 hk og 105 hk. Den største TSI benzinmotor fås også med 7-trins DSG gear. Foretrækkes TDI Common Rail turbodieselmotoren, fås Fabia Tour de France i en 1.6 TDI version med 90 hk. Fabia Tour de France sælges både som hatchback og Combi.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Prisen starter ved kr. 139.900
Prisen for Fabia Tour de France starter ved kr. 139.900 for en hatchback med 1.2 benzinmotor, der leverer 70 hk. 1.6 TDI hatchback koster kr. 179.900. Merprisen for en af klassen mest rummelige mindre familiebiler i Combi versionen er kr. 10.000.

Fabia Tour de France fås også med SKODA-forhandlernes Tryghedsaftale, der giver forlænget tryghed i 2 eller 3 år. Tryghedsaftalen til Fabia Tour de France starter på kr. 2.995 for en aftale, der løber i 2 år udover den normale garanti eller i alt maks. 100.000 km regnet fra første indregistrering.

SKODA Fabia har i mange år været blandt de bedst sælgende mindre familiebiler ikke mindst takket være den rummelige Fabia Combi version. Masser af udstyr, fuld sikkerhedspakke med 6 airbags og antiudskridningssystemet ESC kombineret med klassens bedste rummelighed og en stærk restværdi har resulteret i over 46.000 Fabia på danske veje.

Besøg billånsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.