• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. august 2013 - Autocom.dk

Undgå indbrud i bilen

Autocom.dk kommer her med gode råd til, hvordan du undgår indbrud i bilen.

Indbrud i biler er et stigende problem. Mange af indbruddene kunne dog være undgået, hvis ejeren havde taget enkelte forholdsregler. Indbrud i biler er et stigende problem. Mange af indbruddene kunne dog være undgået, hvis ejeren havde taget enkelte forholdsregler.

Autocom.dk
 
Tøm bilen 
I bund og grund handler det om at tømme bilen, før tyven gør det. Tyven skal have noget at komme efter, og hvis bilen ser tom ud, er sandsynligheden for at tyven mister interessen for bilen stor. 
Samfundet har udviklet sig meget de seneste år, og langt størstedelen af danskerne har op til flere gadgets, som bruges i bilen. GPS, mobiludstyr og tablets ligger ofte i parkerede biler til stor glæde for tyve, der gerne vil have fingre i de let omsættelige varer.  
 
Hav opsyn med din bil
Tidligere så man østbander, der ribbede alle biler i en gade eller to midt om om natten for derefter at forsvinde fra landet. Sådan er det ikke længere. I dag sker indbrud lige så ofte hjemme i folks egen carporte eller indkørsler eller ved parkering på vejen foran huset. 
Mange bilejere er meget opmærksomme på at fjerne alle værdigenstande, når de parkerer i byen eller uvante steder, men har så en mental opfattelse af, at der ”helle” derhjemme. Det er der desværre ikke. Derfor er det en god idé at have bilen parkeret, så den indgår naturligt i huset, og der evt. er udsyn til bilen fra huset. En projektør, der tænder ved bevægelse omkring bilen, kan også have en afskrækkende effekt på tyven.
 
Sælg din bil på Autocom.dk - Hurtigt og nemt på blot 24 timer
 
Luk garagen
Har du en garage, er et godt forbehold altid at huske at holde garagedøren lukket. Det gør adgangen til bilen sværere, og bilens ydre virker ikke lokkende på ubudne gæster. Hav gerne lys, der tænder, når bilen nærmes, selvom bilen står i garage. 

Autocom har eksisteret siden 2001 og er en af pionererne indenfor online bilauktion i Europa. Som de eneste tilbydes gennem det unikke netværk af 4.000 godkendte forhandlere, at du kan opnå markedets højeste forhandlerpris ved salg af bil indenfor 24 timer.
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.