• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. februar 2014 - Peugeot

Stor fremgang for Peugeot

Forrygende start på det nye år for Peugeot.

Peugeot oplever stor dansk fremgang. Peugeot oplever stor dansk fremgang.

Peugeot
 
Peugeot har fået en positiv start på 2014 og oplever fremgang på flere europæiske markeder, heriblandt hjemlandet Frankrig og i særdeleshed på det danske marked, hvor markedsandelen i årets første måned er steget med 75 % i forhold til samme periode sidste år.

Peugeot 208 hitter i Frankrig
På trods af et generelt faldende bilmarked i Frankrig på 1 % oplever Peugeot en stigning på 3,3 % og tegner sig nu for en markedsandel på 17,8 %. Fremgangen skyldes succes for mærkets nye modeller, der giver Peugeot både en førsteplads i den lille mellemklasse og i Crossover-segmentet med 2008 i front. 

Peugeot 208 udfylder i den grad rollen som arvtager til den succesfulde 2-serie, idet den ikke blot er den mest solgte model i sin klasse – den ligger også nummer et som den mest solgte model på det franske marked i januar.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Løven brøler højt i Danmark 
Peugeot fortsætter sin konstante vækstkurve på det danske marked og lukker januar med en markedsandel på 11,7 %*, hvilket giver en førsteplads på salgslisten. Med mere end 1.900 solgte biler er mærkets samlede salg steget med hele 75 %* i forhold til samme periode sidst år. Salget fordeler sig over hele det brede modelprogram, men særligt den lille bybil 107 og den dynamiske 208 har stjålet rampelyset. 

”Vi oplever en stor interesse for vores Peugeot 208 privatleasing-koncept”, fortæller adm. direktør for Peugeot Danmark, Kenneth Hansen og uddyber: ”I øjeblikket tilbyder vi privatleasing af 208 Champion Air 1.0 VTi 68 hk 5-dørs til en månedlig ydelse på 1.895 kr. og en engangsydelse på kun 7.500 kr., og det tilfredsstiller mange kunders ønske om en attraktiv leasingpakke”. 
 
Peugeots leasingkoncept er så populær blandt kunderne, at Peugeot i januar sætter sig på hele 
45 % af privatleasingmarkedet.
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.