• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. februar 2014 - Toyota

Den nye Toyota Verso

Toyota Verso med BMW-dieselmotor fra 292.990 kr.

Toyota Verso med den nye 1.6 liters dieselmotor får premiere i Danmark i marts og kommer som vanligt også i en varebilsudgave med navnet Sportsvan. Toyota Verso med den nye 1.6 liters dieselmotor får premiere i Danmark i marts og kommer som vanligt også i en varebilsudgave med navnet Sportsvan.

Toyota

Når Toyota i marts introducerer en ny 1.6-liters dieselmotor fra BMW i sin rummelige og fleksible 7-personers familiebil Verso, er bilen forbedret på en lang række områder. Verso kører længere på literen, der er mindre støj i kabinen, færre vibrationer fra motoren, og så er prisen for Verso med dieselmotor faldet til 292.990 kr.

Det var bemærkelsesværdigt, da verdens største bilproducent Toyota for to år siden indgik en samarbejdsaftale med BMW om udveksling af bl.a. brændselscelle- og hybridteknologi for dieselteknologi. I marts er første resultat af det perspektivrige samarbejde en realitet, når Toyota introducerer sin 7-personers familiebil Verso med en ny 1.6-liters dieselmotor fra BMW.

Det sker endda til en særdeles attraktiv pris fra 292.990 kr., hvilket betyder, at prisen for Verso med dieselmotor er faldet med 7.000 kr. Hidtil har den mindste dieselmotor til Toyota Verso været en 2.0-liters dieselmotor med 124 hestekræfter, men efterspørgslen ligger i højere grad på mindre dieselmotorer, hvilket den japanske bilproducent altså nu også kan tilbyde til Verso.

Den nye 1.6-liters dieselmotor yder 112 hestekræfter, har et moment på 270 Nm allerede fra 1.750 omdrejninger og kører i gennemsnitligt 22,2 km/l ved blandet kørsel. Det er en del længere end 2.0-liters dieselmotoren, der i gennemsnit ellers kører pæne 20,4 km/l. Den bedre brændstoføkonomi medfører samtidig også en lavere årlig ejerafgift.

Søg brugt Toyota Verso her!

Udviklet i Europa

Det er Toyotas tekniske center i Europa, der har stået for udviklingen og tilpasningen af den nye dieselmotor til Verso for at sikre et problemfrit match mellem motor, Toyotas gearkasse og bilens øvrige elektronik samtidig med, at man også sikrer, at Versos høje komfort og gode køreegenskaber bliver fastholdt.

Flere komponenter er nyudviklede lige fra motorophæng, svinghjul, nyt gearkassehus og gearing til det særlige stop/start-system, der forbedrer effektiviteten og reducerer udledningen af CO2 og andre skadelige emissioner.

Udover den nye 1.6 liters dieselmotor til Verso kan man også vælge mellem en 2.0-liters dieselmotor med 124 hk, en 2.2-liters dieselmotor med 150 eller 177 hk, en 1.6-liters benzinmotor med 132 hk og en 1.8-liters benzinmotor med 147 hk.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Nyt Toyota Touch 2 multimediesystem
Verso får fra marts også integreret næste generation af Toyotas banebrydende multimediesystem Toyota Touch 2. Her er der tale om en kraftig opgradering i forhold til første generation med fire gange højere skærmopløsning, skarpere og lysere skærmbillede, flere køreinformationer, mulighed for fuld integration af DAB-radio, mens systemet også er klar til det såkaldte MirrorLink, der gør, at man kan spejle sin mobiltelefon op på bilens 6.1” store touch skærm.

Derved kan man styre sin mobiltelefon fra bilens store touch skærm og bl.a. få adgang til musik, navigationskort og alle andre apps, der er installeret på mobiltelefonen.

Bluetooth® og bakkamera er fortsat standard i Toyota Touch 2, der kan udvides med en såkaldt Go-navigation, der bl.a. indeholder full map navigation og mulighed for internetadgang med mobiltelefonen som Wifi-hotspot samt meget mere.

Toyota Verso med den nye 1.6 liters dieselmotor får premiere i Danmark i marts og kommer som vanligt også i en varebilsudgave med navnet Sportsvan. Her starter priserne fra 156.937 kr. uden moms.

Det er naturligvis også muligt at vælge Toyota Verso som firmabil, hvor beskatningsgrundlaget starter fra 198.055 kr., mens man kan få finansieret en fabriksny Verso gennem Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans fra 2.597 kr. om måneden med 20 procent i udbetaling.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.