• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. marts 2014 - Audi

Nyhed fra Audi

Audi RS 4 Avant Nogaro selection er klar til Geneve.

Jubilæumsmodellen kommer på markedet til foråret. Jubilæumsmodellen kommer på markedet til foråret.

Audi

For 20 år siden fik Audi Avant RS2, grundlæggeren af den dynamiske RS-familie, sin debut - og nu lancerer Audi en specialversion af den aktuelle model. RS 4 Avant Nogaro selection får verdenspremiere på biludstillingen i Geneve med nogaroblå lakering og eksklusivt udstyr.

Den specialfremstillede lak i nogaroblå perleeffekt er det stærkeste optiske signal på jubilæumsmodellen og samtidig en henvisning til RS2. Rammen og indsatsen på singleframe-grillen samt rudeskaktlisterne er lakeret i sort højglans, mens tagrælingen er lakeret i mat sort. RS-sportsudstødningssystemet afsluttes med to ovale afgangsrør i sort højglans.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

450 hk: højomdrejningstal-V8'eren

Under motorhjelmen på Audi RS 4 Avant Nogaro selection arbejder en højtomdrejende V8-sugemotor med en slagvolumen på 4.163 cm3. 4.2 FSI-motoren leverer sine 450 hk (331 kW) ved 8.250 omdr./min., og det maksimale drejningsmoment på 430 Nm står til rådighed mellem 4.000 og 6.000 omdr./min. Med den velklingende, 8-cylindrede motor accelererer jubilæumsmodellen fra 0-100 km/t på 4,7 sek., og tophastigheden er elektronisk begrænset til 280 km/t. Ved blandet kørsel kører den 9,3 km/l, hvilket svarer til en CO2-emission på 249 g pr. km.

Med sin høje virkningsgrad og den høje udveksling i det øverste gear er den standardmonterede 7-trins S tronic-gearkasse med til at øge effektiviteten. Føreren kan lade den lynhurtigt skiftende dobbeltkoblingsgearkasse arbejde automatisk eller betjene den manuelt med gearvælgeren eller med skiftekontakterne ved rattet. Jubilæumsmodellen kommer på markedet til foråret.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.