• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. marts 2014 - Skoda

SKODA VisionC

SKODA viser nyt bildesign på Geneva Motor Show.

SKODA er klar til at præsentere deres helt nye bildesign på Geneva Motor Show 2014. SKODA er klar til at præsentere deres helt nye bildesign på Geneva Motor Show 2014.

SKODA

Da den internationale biludstilling i Genéve åbnede i tirsdags, skete det med en stor nyhed. Her afslørede SKODA nemlig konceptbilen VisionC, som viser, hvordan næste generation af SKODAs bildesign kan komme til at se ud.

VisionC er en elegant femdørs coupe, der udstråler, at SKODAs designsprog fremover bliver endnu mere dynamisk, ekspressivt og emotionelt. Samtidig viser konceptbilen også mulighederne for nye, innovative typer af karrosserier i SKODA-regi.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk


SKODA lægger til stadighed mere vægt på, at mærkets modeller ikke alene skal være rummelige og praktiske, de skal også se godt ud. Videreudviklingen af SKODAs nye designsprog er en naturlig evolution af det flotte bildesign, som mange danskere dagligt glæder sig over på Rapid Spaceback, Superb og ikke mindst den nye Octavia. Sidstnævnte er som bekendt Årets Bil 2014 og Årets firmabil 2014 og er p.t. blandt de bedst sælgende biler i Danmark.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.