• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. marts 2014 - Hyundai

Ny konceptbil fra Hyundai

Hyundai har netop præsenteret nyheden Intrado.

På Geneve Motor Show kunne man den 4. marts for første gang opleve Hyundai’s nye konceptbil, Intrado. På Geneve Motor Show kunne man den 4. marts for første gang opleve Hyundai’s nye konceptbil, Intrado.

Hyundai

Ny konceptbil viser fremtiden
Med bilen Intrado, der inkorporerer højteknologi med en avanceret superletvægtsstruktur, demonstrerer Hyundai endnu en gang sin dedikation til udviklingen af fremtidens visionære og innovative biler. Med den ikoniske Intrado præsenterer Hyundai desuden designlinjen Fluidic Sculpture 2.0.

Intrado er skabt ud fra en vision om, at biler skal være nemme og intuitive at bruge – og samtidig byde på en unik køreoplevelse. Målet for Hyundai’s ingeniører og designere har derfor været, at Intrado skal give associationer til den effektivitet og frihed, der forbindes med det at flyve, og fremstå med samme svævende elegance.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Intrado er bygget af et avanceret letvægtsmateriale i en banebrydende struktur, hvor al unødvendig vægt er blevet fjernet fra bilen. Samtidig er den forsynet med en helt ny brint-brændselscelle, som er både mindre og lettere end nutidige brændselsceller. Alt dette er med til at skabe en nærmest svævende køreoplevelse, og Hyundai har derfor meget passende opkaldt bilen efter undersiden af et flys vinge, intrado, som skaber den opdrift, der gør, at flyet kan lette.

Med den nye superletvægtsstruktur har Hyundai skabt en bil, der er utroligt let og stærk, samtidig med at den er fantastisk at køre og nem at reparere.

Hyundai viser ny designlinje
Også rent visuelt vidner Intrado om Hyundai’s dedikation til innovation. Bilens design, Fluidic Sculpture 2.0, er en videreførelse af designlinjen Fluidic Sculpture, hvis kendetegn er de flydende, organiske linjer, som vi allerede kender det fra f.eks. i30, i40 og Santa Fe.

Intrado er et spændende billede på, hvordan Hyundai’s biler vil udvikle sig i de kommende år, hvor vi vil se nyt og smukt design smelte sammen med de seneste teknologiske landevindinger, og vi glæder os naturligvis meget til at vise Intrado frem på Geneve Motor Show.
Så kom forbi vores stand og se nærmere på fremtidens bil.

Besøg Billånsoversigten her!


 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.