• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. marts 2014 - Mazda

Mazda præsenterer HAZUMI

Mazda viser den nye konceptbil HAZUMI i Geneve.

Mazda har netop nu præmiere på konceptbilen HAZUMI ved Geneva Motor Show. Mazda har netop nu præmiere på konceptbilen HAZUMI ved Geneva Motor Show.

Mazda

Mazda viser en ny konceptbil med navnet HAZUMI på dette års internationale biludstilling i Geneve, der finder sted fra den 4. marts. Mazda HAZUMI giver et fingerpeg om designretningen for en kommende bil i den lille klasse. Den er lidt over 4 meter lang og har en akselafstand på 258,5 cm. Designet kan bedst betegnes som en videreudvikling af det prisbelønnede designkoncept ”KODO – Soul of Motion”, der blev indført med Mazda CX-5 og siden er blevet benyttet til både Mazda6 og den nye Mazda3 med stor succes.

Mazda HAZUMI er udstyret med en nyudviklet 1.5-liters SKYACTIV-D dieselmotor i kombination med en 6-trins automatisk gearkasse. Motoren er stærk og omdrejningsvillig, samtidig med, at den har en meget ren forbrænding. Det resultaterer i et CO2-udslip under 90 g/km, når den er monteret i en bil på størrelse med Mazda HAZUMI.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk


Som noget nyt for en bil i denne størrelse er Mazda HAZUMI udstyret med mange af de avancerede sikkerhedssystemer fra de større Mazda3 og Mazda6. Den er ligeledes udstyret med infotainment-systemet fra den nye Mazda3, der blandt andet omfatter en 7 tommer stor touch screen og et head up-display.

Selve navnet HAZUMI, som er japansk og betyder noget i retning af “springe op”, er meget velvalgt til en mindre bil, der ser ud som om, den er sprængfyldt med energi. Teknisk er HAZUMI konstrueret ud fra de samme principper, der har været med til at gøre Mazdas seneste generation biler, Mazda CX-5, Mazda6 og Mazda3, meget succesfuld.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.