• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. marts 2014 - Renault

Ny Renault Trafic på vej

Tredje generation af varevognen på trapperne.

Den nye Renault Trafic, der får Danmarks premiere i uge 37, har fået et helt nyt design blandt andet større logo og større lygter. Den nye Renault Trafic, der får Danmarks premiere i uge 37, har fået et helt nyt design blandt andet større logo og større lygter.

Renault

Siden 1980, da den første version af varevognen Renault Trafic så dagens lys, er der solgt mere end 1.6 mio. eksemplarer. Nu kommer så 3. generation. En bil, der er proppet med spændende nyheder.
 
Renault Trafic har, siden den første version blev præsenteret for 34 år siden, opnået massiv succes. I alt er der solgt 1.6 mio. styks siden 1980, og nu er tredje generation af den populære varevogn på trapperne.
 
Varevognen præsenteres i begyndelsen af april i Amsterdam for pressen, og skal sælges i 50 lande over hele verden – blandt andet i Danmark, hvor den lanceres i uge 37. Og der er nok at glæde sig til. For den nye Trafic er banebrydende.
 
Udefra er man ikke i tvivl om, at det er en ny Trafic, der kommer kørende. Fronten har et stort Renault Logo som vi kender fra den nye design- identitet fra Renault. Og med forlygter, der er smallere og en forrude, der har en større hældning, har man skabt en anderledes udtryksfuld bil.

Besøg Billånsoversigten her!

Indvendig er der virkelig sket ting og sager, og det er tydeligt at se, at ergonomi og design er hentet hos Renaults personbiler.
 
Den nye Trafic kan fås i hele 270 forskellige varianter, to forskellige højder og to forskellige længder. Trafic kan fås som almindelig varevogn, med lad, som bus – ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne.
 
En af de andre store nyheder i Trafic – måske i virkeligheden den største - er motorudvalget. Der kommer fire forskellige motorer. 90-110-120 og 140 hk diesel. Alle er baseret på den nyeste generation af Renaults 1.6 dCi motor. I 120 og 140 hk versionen er den med twin turbo og klarer i den mest økonomiske udgave knap 17 km/l.
 
Den nye Trafic er udviklet af Renaults LCV eksperter som en pålidelig og robust arbejdshest. Den nye Trafic produceres på Renaults fabrik i Sandouville, som indtil nu primært har produceret Renaults mest luksuriøse personbiler.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Med produktionen af den nye Trafic i Frankrig fabrikeres alle Renaults varebiler nu i Frankrig. Kangoo produceres fra Maubeuge fabrikken og Master fra Batilly fabrikken.
 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.