• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. april 2014 - Skoda

SKODA Citigo Tivoli

Skoda præsenterer kampagnemodellen Citigo Tivoli.

ŠKODA har over 100 års tradition for bilproduktion og har oplevet en fantastisk vækst de seneste år. ŠKODA har over 100 års tradition for bilproduktion og har oplevet en fantastisk vækst de seneste år.

SKODA

SKODA Citigo er en af de mest populære microbiler i Danmark, og nu kommer Årets Bil 2013 som kampagnemodellen Citigo Tivoli. Det er en 5-dørs Citigo 1.0 60 hk, som udmærker sig ved at have meget udstyr til en lav pris.

Udstyret omfatter bl.a. aircondition, læderrat, lædergearknop, læderhåndbremsegreb, varme i forsæderne, el-ruder foran, tågeforlygter, fjernbetjent centrallås, cd-radio med 6 højttalere og ikke mindst infotainmentsystemet Move&Fun. Det er SKODAs smarte navigationsenhed fra Garmin, som indeholder både GPS-guide med dansk tale, håndfri mobiltelefoni, kørecomputer og multimedieafspiller.

Citigo Tivoli klare hverdagens behov
SKODA Citigo Tivoli koster kun 110.627 kr. Dermed sparer man hele 11.442 kr. Samtidig får man en både praktisk, sikker og økonomisk bil, som klarer de fleste af hverdagens behov. Citigo Tivoli har SKODAs velkendte rummelighed, og modellen har opnået de maksimale 5 stjerner hos Euro NCAP. Bl.a. takket være nødbremsesystemet City Safe Drive, som automatisk bremser bilen, hvis man ikke reagerer i tide på en foranholdende bil. Systemet er standardudstyr i alle Citigo. Citigo Tivoli kører hele 24,4 km/l, og Bilpriser.dk har dokumenteret, at Citigo totaløkonomisk er en af de billigste biler pr. kørt kilometer.

SKODA var det første bilmærke i Danmark til at tilbyde kunderne en finansieringsform, som samler købsfinansiering, kaskoforsikring og en service- og reparationsaftale i én fast månedlig ydelse. Det hedder SKODA All Inclusive og tilbydes til alle SKODAs modeller – naturligvis også Citigo Tivoli.

Entrebilletter til Tivoli på højkant
SKODA Citigo Tivoli bliver introduceret weekenden 5.-6. april kl. 11-15, hvor alle landets autoriserede SKODA-forhandlere har Tivoli-dage. SKODA sponserer Tivoli, fordi både SKODAs biler og den traditionsrige forlystelseshave giver familier gode oplevelser. Derfor har SKODA-forhandlerne også en Tivoli-konkurrence, hvor der er hele 100 præmier med 4 entrebilletter og tilhørende Turpas på højkant.
SKODA Citigo var i 2013 den 2. mest solgte micro bil med over 6.000 nye biler på danske veje.

ŠKODA har over 100 års tradition for bilproduktion og har oplevet en fantastisk vækst de seneste år.

Vores modeller er alle særligt målrettet familiernes behov og modeller som Fabia, Octavia og Superb er alle blandt de mest rummelige biler i deres respektive klasser.
Derudover udgøres modelprogrammet af  microbilen Citigo og Yeti og Yeti Outdoor, der begge tilhører SUV klassen, samt den særdeles funktionelle og fleksible Roomster, der også er kendetegnet ved et innovativt design. De nyeste modeller i ŠKODA-familien er Rapid Hatchback og Rapid Spaceback.

ŠKODAs DNA er rummelighed og kvalitet for pengene. Omkostningerne ved at eje og køre en ŠKODA ligger på et lavt niveau, og ŠKODA er et af de bilmærker, der holder restværdien bedst.
ŠKODA står for ”Clever ingeneering with a human touch”, hvilket vi lokalt betegner som ”Driftssikre biler med et personligt aftryk”.

I ŠKODA har vi kontinuerligt fokus på at forbedre kundetilfredsheden og arbejder altid på at opfylde kundens behov. Herudover er miljø og bæredygtighed vigtige områder, der ligger ŠKODA stærkt på sinde. Det kalder vi for ”Lad fornuften sejre”.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.