• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. april 2014 - GF Forsikring

GF sender 150 mio. retur

GF Forsikring er kundeejet, og derfor får kunderne del i millionoverskuddet på bilforsikringen.

Hos GF Forsikring er det kunderne og ikke aktionærer, som deler årets overskud på bilforsikringen. Hos GF Forsikring er det kunderne og ikke aktionærer, som deler årets overskud på bilforsikringen.

GF Forsikring

Har man egen bil og er forsikret hos GF Forsikring, er der grund til at glæde sig ekstra meget. GF’s bilister har nemlig kørt så godt, at bilskaderegnskabet for 2013 viser et overskud.

"Det gode skaderegnskab kommer bilisterne til gode, fordi GF er ejet af kunderne. Hos os er derfor kunder og ikke aktionærer, som deler årets overskud fra bilforsikringen", fortæller Martin Nielsen, administrerende direktør i GF.

De 150 millioner blev overført til kundernes bankkontoer den 14. marts. I gennemsnit har den enkelte kunde fået 900 kr. tilbage.

Fornuftig kørsel gav få skader
"I 2013 kørte bilisterne så fornuftigt, at skadeudgifter blev holdt nede. Og jo færre skader, der har været, jo flere penge kan vi sende retur", fortsætter Martin Nielsen.
 
Et af de tiltag, der skal holde skadeudgifterne nede, er den årlige GF Sikkerhedsdag, som bl.a. foregår på køretekniske anlæg i hele landet. Her inviteres alle GF’s bilister til at træne deres kørefærdigheder, inden vintervejret sætter sit mærkbare præg på vejene.

Forsikring for alle pengene
Men hvis der er så få skader, hvorfor så ikke bare sænke prisen fra årets start?
 
"Vi skal altid sikre os, at vi har penge nok i kassen til at betale for skaderne, hvis vejret for eksempel betyder mange uheld og skader", forklarer Martin Nielsen.
 
Dette system har GF benyttet siden 60’erne, og vi mener stadig, det er sund fornuft, at prisen afspejler de faktiske omkostninger, og at ingen aktionærer skal skumme fløden. Det er det, vi kalder forsikring for alle pengene.

Penge tilbage selvom man har haft skade
Bilister, der har været uheldige og haft en skade i årets løb, får også del i årets overskud. Hos GF afhænger overskuddet nemlig af, hvor mange og hvor dyre skader der har været blandt kunderne i den enkelte forsikringsklub - efter princippet en for alle, alle for en.

Beregn din pris på bilforsikring hos GF.
Eller ring og få et tilbud på: 70 13 80 80

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.