• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. april 2014 - Ford

Ford Mondeo Vignale

Ford afslører eksklusive detaljer på Mondeo Vignale.

Ford afslører eksklusive detaljer omkring Mondeo Vignale på designmesse i Milano. Ford afslører eksklusive detaljer omkring Mondeo Vignale på designmesse i Milano.

Ford

Sidste år præsenterede Ford Motor Company konceptbilen Mondeo Vignale med planer om at lancere den i Europa i 2015.

Nu løfter Ford Motor Company sløret for flere detaljer omkring Mondeo Vignale og hvilken ekstraordinær oplevelse man kan forvente af denne konceptbil. Det sker på designmessen i Milano, Italien den 8. april 2014 kl. 10:00 CET.

”Produktet i sig selv samt den oplevelse, der følger med bilen, er det mest eksklusive og prestigefyldte Ford nogensinde har tilbudt deres kunder” siger Stephen Odell, Ford præsident i Europa, Mellemøsten og Afrika. ”Vi er spændte på at fortælle om alle de nye detaljer omkring Mondeo Vignale i Milano”.

På den verdenskendte designmesse i Milano har Ford deres egen stand, Casa Vignale. Standen vil være lokaliseret i Fiera Milano, Eurocucina Hall 3, stande D05 og E08. Hér vil Ford også være vært for et debatpanel, som består af topdesignere, der alle har deltaget i skabelsen af Mondeo Vignale.  Panelet vil yderligere være tilgængeligt for spørgsmål fra kl. 10:30 i Casa Vignale.

Deltagende medier får samtidig en mulighed for at komme ind og se udstillingen, som fremhæver den eksklusive oplevelse kunderne vil få i en Mondeo Vignale. Udstillingen åbner officielt den 9. april.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.