• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. april 2014 - Bentley

Bentley afslører ny SUV

Bentley viser første billede af den nye SUV.

 Bentley Motors har offentliggjort det første billede af den kommende SUV-model, som går i produktion i 2016. Bentley Motors har offentliggjort det første billede af den kommende SUV-model, som går i produktion i 2016.

Bentley
 
Det bliver den mest luksuriøse SUV på markedet, da den til fulde vil leve op til Bentleys traditioner for præstationer, luksus, kvalitet og stolte håndværkstraditioner. Dermed kommer den nye SUV-model fra Bentley til at sætte nye standarder for, hvad der er muligt med en SUV.
 
Ved pressekonferencen i London udtalte Bentleys Chief Executive og CEO, Dr. Wolfgang Schreiber at: ”Den vil skabe et helt nyt segment i SUV-markedet.”
 
Den nye SUV-model er en del af et samlet investeringsprogram for Bentley på over syv milliarder kroner, som er dedikeret til nye produkter og produktionsfaciliteter.  Bentley forventer at sælge 3.000 eksemplarer på verdensplan af den nye SUV-model om året.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.