• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. april 2014 - Trafikstyrelsen

Hvor langt på literen

Din kørestil kan spare dig for penge og CO2.

Få gode råd til hvordan du spare penge og formindsker udslippet af CO2 gennem energirigtig kørsel. Få gode råd til hvordan du spare penge og formindsker udslippet af CO2 gennem energirigtig kørsel.

Trafikstyrelsen

Trafikstyrelsen har udsendt folderen "Hvor langt på literen 2014", som beskriver, hvordan man kan spare både penge og CO2 gennem energirigtig kørsel. Folderen vil være tilgængelig hos alle bilforhandlere, som sælger nye person- og varebiler.

Person- og varebiler står i dag for cirka 70 procent af den samlede CO2-udledning på transportområdet, men udledningen kan nedbringes væsentligt gennem en række indsatser, som beskrives i folderen "Hvor langt på literen 2014", påpeger Trafikstyrelsen.

Folderen indeholder information om bilers energi- og dækmærkning samt en oversigt over de nye og mest energieffektive biler på markedet, herunder el-biler og plug-in hybridbiler, som forventes at få en langt større rolle på fremtidens bilmarked.

Folderen indeholder også Trafikstyrelsens ti grønne køreråd, som beskriver en kørestil, som kan spare både penge og CO2.

Man finder folderen hos alle bilforhandlere, som sælger nye person- og varebiler, og i en elektronisk udgave via trafikstyrelsens hjemmeside.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.