• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. maj 2014 - Volkswagen

DM i Sæbekasseløb

Volkswagen holder igen DM i Sæbekasseløb.

Lad rugbrødsmotoren brøle og det bedste team vinde for den gode sags skyld! Lad rugbrødsmotoren brøle og det bedste team vinde for den gode sags skyld!

Volkswagen

Ræs for en god sag
Nu lyder startskuddet til DM i Sæbekasseløb, hvor Danmarks bedste team i sæbekasseræs skal findes. For tredje år i træk inviterer Volkswagen-forhandlerne til danmarksmesterskaberne i Sæbekasseløb. Og måske bliver det netop dit team, der løber med sejren og præmien på en familieferie fra Spies til 25.000 kr.

Som noget nyt har Volkswagen i år allieret sig med den velgørende forening Børns Voksenvenner. Volkswagen donerer halvdelen af startgebyret på 100 kr. til Børns Voksenvenner, der arbejder for at bygge venskaber mellem voksne og børn med særligt behov for en ekstra voksenkontakt. Så det er ikke blot sæbekassebiler, der kan blive bygget, men også opbygningen af venskaber mellem børn og voksne har i år fået et særligt fokus.  Volkswagen har valgt at støtte Børns Voksenvenner, da foreningens målrettede arbejde med børns trivsel passer fint til Volkswagens værdisæt og DM i Sæbekasseløb er en oplagt mulighed for netop at skabe opmærksomhed omkring børns trivsel.

Landsformand for Børns Voksenvenner Poul V. Jensen udtaler om samarbejdet:  -Vi glæder os over, at Volkswagen i år har prioriteret et samarbejde med Børns Voksenvenner, således at vores børn kan deltage gratis sammen med deres frivillige voksenven. Vi ser frem til en dag med praktiske udfordringer, sjov og sund motion.  Vi oplever et stigende antal drenge, der har brug for en voksenven – Sæbekasseløbet er en kærkommen aktivitet til at øge interessen for frivillige, der vil glæde et barn, der har brug for en voksenven.

I år drejer det sig derfor ikke kun om at bygge den hurtigste og flotteste sæbekassebil, men også om at være noget for andre. Så har man lyst til en hyggelig dag med fartglæde, opfindsomhed og hurtig-sko og vil man samtidig støtte en god sag, så kan man deltage i de indledene heats hos 30 forskellige Volkswagen-forhandlere overalt i landet, allerede fra lørdag d. 17. maj. Volkswagen garanterer til gengæld en hyggelig dag for både store og små, hvor der vil blive dystet om en plads i den landsdækkende finale på Rådhuspladsen i København d. 21. juni.

Klar-parat-start
Man kan deltage i de indledende runder i DM i Sæbekasseløb hos i alt 30 forskellige Volkswagen-forhandlere spredt ud over landet. Det er super let få fingrene i et startnummer, man skal blot tilmelde sit team ved få klik via Volkswagens hjemmeside – www.volkswagen.dk eller www.sæbekasse.dk. Der skal betales et startgebyr på 100 kr. hvoraf de 50 kr. går ubeskåret til Børns Voksenvenner. Der ud over vil man få et byggekit, så man kan bygge sin helt egen sæbekassebil fra bunden og naturligvis vil der være forplejning i løbet af dagen. Man skal som udgangspunkt være to personer, når løbet afholdes. En der skubber, og en der styrer.  Men hele familien er velkommen til at deltage med at bygge sæbekassebilen, som heppekor eller som stand-by-mekanikerteam under afviklingen af selve løbet. Hovedregelen er, at man skal kunne styre sin sæbekassebil for at være fører, men kørekort er ikke påkrævet.

Det er også tilladt at stille til start i andre mærker end Volkswagen. Ønsker man at bygge en sæbekasse helt fra bunden, stiller Volkswagen som sagt et helt nyt sæbekasse-kit, værktøj og ikke mindst et professionelt værksted til rådighed. Har man sin egen sæbekasse-bil med hjemmefra, og vil man måske blot pimpe den lidt, er dette også en mulighed. På www.sæbekasse.dk  finder man det fulde program over dagen, hvilke Volkswagen-forhandlere der stadig har ledige pladser til de indledende heats og en oversigt over regler, ruter og resultater. Og så kan man ikke mindst hente inspiration til, hvordan man bygger den optimale sæbekassebil. Der er lagt op til hvinende hjul, og rødglødende løbesko, når startskuddet lyder til de indledende heats, og der vil naturligvis også være sørget for forplejning, når man er kørt i pit. Værktøj, brædder, hjul, stylingkits og reservedele vil ligge klar hos Volkswagen-forhandlerne.

Find mere viden om Børns Voksenvenner på: www.voksenven.dk eller kontakt landsformand Poul V. Jensen: tlf. 40 44 90 40, poj@ip.dk.
 
Hvad: Volkswagens DM i Sæbekasseløb

Hvor: Hos 30 af landets Volkswagen-forhandlere

Hvornår: Fra weekenden d. 17. maj og weekenderne frem til finalen på Rådhuspladsen i København d. 21. juni.

Hvorfor: Toptunet familiehygge, hvor teamspirit, kondition, teknisk snilde og sportsånd testes i en god sags tjeneste

Hvordan: Tilmelding sker med få klik via Volkswagen hjemmeside www.volkswagen.dk 

Startgebyr: 100 kr. heri er inkluderet forplejning på dagen og sæbekasse-kit. Halvdelen af startgebyret går ubeskåret til Landsforeningen Børns Voksenvenner.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.