• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. maj 2014 - Renault

Renault i Helly Hansen edition

Helly Hansen lægger navn til speciel udgave af Renault Captur.

Renault Captur fås nu i Helly Hansen version, hvor der er lagt vægt på eksklusive detaljer og et råt udeende. Renault Captur fås nu i Helly Hansen version, hvor der er lagt vægt på eksklusive detaljer og et råt udeende.

Renault

Hvis man ikke synes, at en almindelig Renault Captur er fed nok, kan man nu snart få den i en Helly Hansen version. En eksklusiv bil med mange smarte finesser.
Helly Hansen – man kan næsten smage saltvandet og se skitrøjen for sig. Men norske Helly Hansen, der daterer sig helt tilbage til 1877, lægger nu også navn til en speciel udgave af Renault Captur.

I Renault Captur Helly Hansen edition er der skruet op for de lækre detaljer, og som den eneste Captur fås Helly Hansen Edition med Renaults Extended Grip system, der kendes fra Renaults X Mod version. Et system, der uanset vejunderlag, sikrer det bedst mulige vejgreb.

Extended Grip er koblet med et udseende, der understreger bilens rå design. Den står på 17 tommer alufælge, og der er beskyttelsesplader både foran og bagved. Samtidig fås bilen, som den eneste ud over Renault Clio, med special - lakken Flamme Rouge og bilen er tofarvet. Den røde farve fås således i kombination med sort eller hvidt tag.

Indenfor i kabinen er der også skruet op for de lækre detaljer. De røde farve går igen i kabinen og bilen er spækket med udstyr som R-Link, muligheden for lædersæder og tonede ruder.
Helly Hansen versionen fås med 90 hk dieselmotor (manuel eller med EDC gear ) og 90 og 120 hk benzinmotor. Den sidste også med Renaults EDC gear.


 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.