• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. maj 2014 - Ford

Den nye Ford Mustang

De første 500 Ford Mustangs kommer til Europa.

Under årets Champions League finale lørdag d. 24. maj har du muligheden for at reservere dit eksemplar af denne Ford Mustang. Under årets Champions League finale lørdag d. 24. maj har du muligheden for at reservere dit eksemplar af denne Ford Mustang.

Ford

De første 500 Ford Mustangs kommer til Europa og du har muligheden for at reservere dit ekselplar under UEFA Champions League finalen den 24. maj 2014.

UEFA Champions League 2014 har nået sin ende og finalen spilles på lørdag den 24. maj. Slaget er i år et lokalderby og står mellem Real Madrid CF og Club Atlético de Madrid. Dette er en dag, som ikke kun byder på fodbold og de sædvanlige tilhørende følelser, men som samtidig byder på en helt ekstraordinær chance for netop dig.

Når kampen fløjtes i gang på Estádio da Luz i Lissabon, Portugal, åbner Ford op for muligheden for at reservere en af de første 500 Ford Mustangs, som kommer til Europa. Muligheden for at reservere lukker igen, i samme øjeblik som vinderen af finalen er offentliggøres.

Du kan selv vælge, om du vil reservere en fastback, som kommer i farven ”Race Red” eller en convertible i farven ”Magnetic Silver”. Men du skal være hurtig, for dette er en chance, som mange europæiske Ford Mustang fans har ventet på i meget lang tid.

Hold derfor øje med kampen på TV3+ og ford.dk på lørdag. Kan du dog ikke vente så længe, så gå ind på ford.com og se informationer, billeder, videoer og historien bag den ikoniske bil, som kan blive din.

Held og lykke – vi ses til finalen!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.