• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. juni 2014 - Motor-magasinet

Den nye Volkswagen Passat

Passat skal overhale Volvo som den sikreste bil.

Den nye Volkswagen Passat får officiel verdenspremiere i næste måned, mens den dansk lancering kommer til november. Den nye Volkswagen Passat får officiel verdenspremiere i næste måned, mens den dansk lancering kommer til november.

Motor-magasinet

Den næste Volkswagen Passat er klar til dansk introduktion til november. Nyt design, nye motorer og en lang række sikkerhedssystemer kendetegner den nye tysker i business-class.
Volkswagen har løftet den første flig af den kommende Passats udseende. Tyskerne viser en række tegninger af en bil, der har den elegante stil fra den nuværende Volkswagen CC – eller Passat CC, som den hed én generation tilbage.

Men Passat 2015 ser ikke bare ny ud. Den bliver en totalt ny bil med nyt karrosseri og nye benzin- og dieselmotorer.

Dernæst får Passat en lang række sikkerhedssystemer – så mange at "Volkswagen nu vil gøre Volvo tronen stridig som den sikreste bil", som VW-Danmarks danske presseansvarlige, Søs Righolt Ilum, formulerer det.

Passats officielle verdenspremiere er i starten af næste måned, dansk introduktion er til november. Den danske importør har endnu ingen priser parat. Men det har efterhånden udviklet sig til en VW-tradition, at nye generationer af eksisterende modeller ikke stiger i pris – det skete således med den seneste Golf og Polo. Den nuværende Passat koster fra 300.000 kroner minus en tier.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.