• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. juni 2014 - Volkswagen

Gratis Folkevogn til Folkemødet

Volkswagen tilbyder gratis shuttle i elbiler.

De mange gæster på Folkemødet kan se frem til en simpel og enkel måde at bestille gratis kørsel på. De mange gæster på Folkemødet kan se frem til en simpel og enkel måde at bestille gratis kørsel på.

Volkswagen
 
Under dette års Folkemøde på Bornholm, har Volkswagen besluttet at tilbyde deltagerne gratis Gratis Folkevogn til Folkemødet
 
Under dette års Folkemøde på Bornholm, har Volkswagen besluttet at tilbyde deltagerne gratis transport i Volkswagens første elbil: e-up! Mens diverse partier og interesseorganisationer bl.a. diskuterer bæredygtighed på solskinsøen, sørger Volkswagen i samarbejde med Drivr for lokal CO2-neutral transport af Folkemødets deltagere. Det kommer til at foregå i den elektriske udgave af danskernes foretrukne bil, e-up! I alt stiller Volkswagen 10 e-up! med chauffører til fri afbenyttelse i de fire dage Folkemødet varer. Volkswagens Direktør, Ulrik Schönemann udtaler:” Vores engagement i Folkemødet er primært for at tydeliggøre, at vi rent faktisk er i stand til at levere mobilitet, der er lokalt CO2-neutral, at elbilen er et fornuftigt, praktisk og miljøskånende alternativ, der netop giver mening i lokalmiljøer som det bornholmske. Samtidig vil vi gerne forsøge at gøre det tydeligt for politikerne, at teknologien er til stede her og nu, det kræver blot politisk vilje, hvis de miljø-skånende teknologier også skal skabe reelle ændringer i Danmark og forandre den sammensætning der i dag er i den danske vognpark, hvor 99 procent af bilerne kører på fossile brændstoffer”.

Unikt samarbejde med prisvindende dansk app
De mange gæster på Folkemødet kan se frem til en simpel og enkel måde at bestille gratis kørsel på. Volkswagen Danmark har nemlig allieret sig med en revolutionerende app. Der er tale om danske Drivr, der kort og godt vil revolutionere hyrevognsindustrien, og sætte nye standarder for service. Via den intuitivt designede app, kan man med få “tap” på sin smartphone bestille en hyrevogn. App’en registrerer via GPS hvor man befinder sig, kort tid efter vil man se sin vogn ankomme på kortet. Betalingen foregår via app’en, og kvitteringen bliver fremsendt til dig på e-mail, men under Folkemødet er dette naturligvis helt gratis. Det kræver blot, at man downlader Drivrs applikation til sin iPhone eller Android-telefon. Derfra er det muligt at booke gratis transport i Volkswagens e-up!.
 
Medstifter af Drivr, Nikolaj Køster, fortæller “Folkemødet er jo et tilløbsstykke uden lige, og vi er stolte over at kunne hjælpe til. Vi glæder os helt utroligt meget til at komme ud på Bornholms veje og sprede god karma under Folkemødet med miljøvenlig, gratis transport”.

Om e-up!
e-up! er Volkswagens første bud på en elektrisk bil og kan med en batterikapacitet på 18,7 kWh køre op til 160 km på en opladning, hvilket er rigeligt til at køre solskinsøen rundt et par gange. e-up! har alle de fordele, som man kender fra up! og så føjer den en håndfuld detaljer til, der gør e-up! endnu mere vellykket og velkørt. Men ud over at være Volkswagens første elbil, har e-up! den store fordel, at den er meget økonomisk i drift. For at køre 100 km forbruger e-up! 11,7 kWh. En fuld opladning af e-up koster ca. 25 kr. i strøm. Dermed kan man tilbagelægge 100 km i en e-up! for omkring 20 kroner. Til sammenligning kører up! med benzinmotor i gennemsnit 22,2 km/l og med en benzinpris på 13 kr. koster 100 km i en benzindrevet up!

Sådan får du en gratis tur i Volkswagen e-up!

1. Hent Drivr til iPhone eller Android. Søg efter ”Drivr” i App Store eller gå til www.drivr.com
2. Opret en Drivr konto med dit kreditkort. Alle e-up! ture er gratis.
4. Tryk ”Bestil” og se din e-up! ankomme.

Hurtig info:

Volkswagen Danmark stiller 10 stk. e-up! til fri afbenyttelse under Folkemødet 2014.
 
Der kan bestilles fra linien mellem Hasle og Gudhjem og nordpå, se vedlagte kort. I Festivalområdet vil der være specifikke opsamlingsområder som man kan se når man åbner Drivr app’en. Konkret information herom kan findes i Drivr-appen fra d. 11/6-14 kl. 18.00 og frem.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.